Skip to main content

Vlad Ionescu va prezenta principalul jurnal de ştiri de la TVH. Postul introduce trei buletine generaliste

 
Foto: Click
Foto: Click

TVH îşi modifică grila de programe la începutul lunii viitoare. Mass Media România de Mâine, societatea care operează licenţa postului TVH, a solicitat CNA modificarea structurii de programe. Consiliul a votat, în unanimitate, solicitarea TVH.

Publicitate

Printre principalele schimbări în structura de programe a postului se numără creşterea procentului de emisiuni informative de la 8,1% la 13,4%. Această modificare se traduce prin introducerea în program a trei jurnale de ştiri: la orele 14.00 (durata de o oră), 18.00 (durata de o oră) şi 22.00 (30 de minute).

Vlad Ionescu, fondatorul Şcolii de Televiziune „Tudor Vornicu”, se alătură echipei TVH pentru a prezenta principalul buletin de ştiri, de la ora 18.00, de luni până vineri.

Alte modificări în structura grilei de programe:

 • Scade procentul de producţie proprie de la 80,2 % la 56,4%.
 • Creşte procentul programelor de informare de la 8,1% la 13,4%.
 • Scade procentul programelor educative de la circa 48% la aproximativ 28%. Se renunţă la o parte dintre cursurile Universităţii Spiru Haret are erau transmise pe post. Motivul? Audienţa înregistrată de acestea este aproape de zero.

Aurelian Săndulescu, directorul editorial al TVH, a declarat pentru Paginademedia.ro că jurnalele de ştiri vor cuprinde informaţii din majoritatea ariilor de interes, cu precădere din zona informaţiilor sociale, dar şi culturale.

"Nu vom difuza deloc scandaluri politice, fără crime, accidente, vom oferi informaţii care pot afecta viaţa oamenilor", a spus Săndulescu.

”S-au făcut investiţii în ultimii ani, suntem pregătiţi să intrăm cu emisia HD. Încercăm să supravieţuim prin surse proprii şi este greu să obţinem finanţe prin cursurile transmite. Încercăm să mergem pe ce se cere pe piaţă - informaţie, nu neapărat divertisment. Fiind o societate comercială este greu să atragem finanţare din cursuri, păstrăm aceeaşi linie educaţională, culturală, dar încerăm să mergem pe ceea ce se cere pe piaţă: informaţie şi divertisment dar în aria educaţională”, a declarat Aurelian Săndulescu, directorul editorial al TVH, în faţa membrilor CNA.

Acţionariat societate:

 • Fundaţia România de Mâine (21 de membri fondatori, Preşedinte: Aurelian Bondrea) - 59,0361%
 • Universitatea Spiru Haret - 49,9639%

Conducerea TVH:

 • Aurelian A. Bondrea - preşedinte director general TVH
 • Aurelian Săndulescu, director editorial
 • Octavian Păscuţ (Mistreţu') - producător general, din primăvara acestui an

Societatea mai deţine două licenţe audiovizuale pentru difuzarea terestră şi pe satelit a serviciului de programe Radio Seven din Bucureşti.


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Vlad ionescu e falimentatorul scolii de televiziune Tudor Vornicu. E bine ca acum stim unde lucreaza sa ne recuperam si banii...
 • Vlad Ionescu, Bogdan Ionescu si Victor Dumitrel sunt cei 3 țepari pe care ii are țărișoară asta. Sunt niște oameni care unde au fost numai tepe au dat. Au doar vorbele la ei si in rest nimic special. Nu stiu deloc ce înseamna televiziunea, decât din vorbe. Daca sunt asa tari, de ce nu au niciun proiect de televiziune. Profesor poate fii oricine dar profesionist in aceasta lume care e in continua expansiune, canci. Viitori studenți ai Școlii de televiziune, încercați sa verificați acești oameni înainte de a va duce si a da o gălăgie de bani pentru nimic.
 • Nu cred asa ceva?! Isi bate joc si de acest proiect, ca el impreuna cu echipa lui, nu stie altceva. Pacat!
 • Asta mai traieste?! Ca la cate tepe a dat si cate a facut ar putea petrece linistit cativa ani buni la racoare!
 • Familia Ionescu nu stie decat sa faca prapad pe unde trece! Niste oameni de doi lei. Nu am un cuvant bun la adresa lor.
 • Dupa ce si-a batut joc de multi care l-au ajutat, acum isi continua jocurile murdare. Dar stai linistit Vladute ca vine ziua cand te va lovi si pe tine.
 • Va face un mare nimic! Acolo se reintalneste si va suda marea echipa cu prietenul Dumitrel, alt ***!
 • Vlad Ionescu, asa zisul marele prezentator , este *** impreuna cu fratele lui, ingalatul Bogdan Ionescu, marele ziarist din Canada..Din pacate ce oferi aia primesti! Pacat de oamenii care vin la scoala lor.

Trimite un comentariu

sus