Skip to main content

Vlad Ionescu va prezenta principalul jurnal de știri de la TVH. Postul introduce trei buletine generaliste

 
Vlad Ionescu va prezenta principalul jurnal de știri de la TVH. Postul introduce trei buletine generaliste
Foto: Click

TVH își modifică grila de programe la începutul lunii viitoare. Mass Media România de Mâine, societatea care operează licența postului TVH, a solicitat CNA modificarea structurii de programe. Consiliul a votat, în unanimitate, solicitarea TVH.

Publicitate

Printre principalele schimbări în structura de programe a postului se numără creșterea procentului de emisiuni informative de la 8,1% la 13,4%. Această modificare se traduce prin introducerea în program a trei jurnale de știri: la orele 14.00 (durata de o oră), 18.00 (durata de o oră) și 22.00 (30 de minute).

Vlad Ionescu, fondatorul Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu”, se alătură echipei TVH pentru a prezenta principalul buletin de știri, de la ora 18.00, de luni până vineri.

Alte modificări în structura grilei de programe:

 • Scade procentul de producție proprie de la 80,2 % la 56,4%.
 • Crește procentul programelor de informare de la 8,1% la 13,4%.
 • Scade procentul programelor educative de la circa 48% la aproximativ 28%. Se renunță la o parte dintre cursurile Universității Spiru Haret are erau transmise pe post. Motivul? Audiența înregistrată de acestea este aproape de zero.

Aurelian Săndulescu, directorul editorial al TVH, a declarat pentru Paginademedia.ro că jurnalele de știri vor cuprinde informații din majoritatea ariilor de interes, cu precădere din zona informațiilor sociale, dar și culturale.

"Nu vom difuza deloc scandaluri politice, fără crime, accidente, vom oferi informații care pot afecta viața oamenilor", a spus Săndulescu.

”S-au făcut investiții în ultimii ani, suntem pregătiți să intrăm cu emisia HD. Încercăm să supravieţuim prin surse proprii şi este greu să obţinem finanţe prin cursurile transmite. Încercăm să mergem pe ce se cere pe piaţă - informaţie, nu neapărat divertisment. Fiind o societate comercială este greu să atragem finanțare din cursuri, păstrăm aceeași linie educațională, culturală, dar încerăm să mergem pe ceea ce se cere pe piață: informație și divertisment dar în aria educațională”, a declarat Aurelian Săndulescu, directorul editorial al TVH, în fața membrilor CNA.

Acționariat societate: 

 • Fundația România de Mâine (21 de membri fondatori, Președinte: Aurelian Bondrea) - 59,0361%
 • Universitatea Spiru Haret - 49,9639%

Conducerea TVH:

 • Aurelian A. Bondrea - președinte director general TVH
 • Aurelian Săndulescu, director editorial
 • Octavian Păscuț (Mistrețu') - producător general, din primăvara acestui an

Societatea mai deține două licențe audiovizuale pentru difuzarea terestră și pe satelit a serviciului de programe Radio Seven din București. 


 

 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Vlad ionescu e falimentatorul scolii de televiziune Tudor Vornicu. E bine ca acum stim unde lucreaza sa ne recuperam si banii...
 • Vlad Ionescu, Bogdan Ionescu si Victor Dumitrel sunt cei 3 țepari pe care ii are țărișoară asta. Sunt niște oameni care unde au fost numai tepe au dat. Au doar vorbele la ei si in rest nimic special. Nu stiu deloc ce înseamna televiziunea, decât din vorbe. Daca sunt asa tari, de ce nu au niciun proiect de televiziune. Profesor poate fii oricine dar profesionist in aceasta lume care e in continua expansiune, canci. Viitori studenți ai Școlii de televiziune, încercați sa verificați acești oameni înainte de a va duce si a da o gălăgie de bani pentru nimic.
 • Nu cred asa ceva?! Isi bate joc si de acest proiect, ca el impreuna cu echipa lui, nu stie altceva. Pacat!
 • Asta mai traieste?! Ca la cate tepe a dat si cate a facut ar putea petrece linistit cativa ani buni la racoare!
 • Familia Ionescu nu stie decat sa faca prapad pe unde trece! Niste oameni de doi lei. Nu am un cuvant bun la adresa lor.
 • Dupa ce si-a batut joc de multi care l-au ajutat, acum isi continua jocurile murdare. Dar stai linistit Vladute ca vine ziua cand te va lovi si pe tine.
 • Vlad Ionescu, asa zisul marele prezentator , este *** impreuna cu fratele lui, ingalatul Bogdan Ionescu, marele ziarist din Canada..Din pacate ce oferi aia primesti! Pacat de oamenii care vin la scoala lor.

Trimite un comentariu