Skip to main content

Andreea Marin, Tily Niculae și Virgil Iantu susțin la Parlament 1 Iunie - zi liberă națională

 
Andreea Marin, Tily Niculae și Virgil Iantu susțin la Parlament 1 Iunie - zi liberă națională
Foto: baby.unica.ro

Andreea Marin, Tily Niculae și Virgil Ianțu susțin propunerea legislativă pentru declararea zilei de 1 Iunie zi liberă națională.

Publicitate

Săptămâna viitoare, pe 11 octombrie, cele trei vedete, alături de un grup de copii, îi vor întâmpina pe parlamentari la intrarea în sala unde va fi dezbătută propunerea legislativă, făcută la inițiativa Itsy Bitsy FM, Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției și specialiști în parenting.

Prin demersul lor, Andreea Marin Tily Niculae și Virgil Ianțu susțin "importanța timpului de calitate părinte-copil și transformarea zilei de 1 Iunie în cea mai importantă zi din an pentru părinții și copiii din România", potrivit unui comunicat al postului de radio Itsy Bitsy FM.

Acest demers face parte din campania lansată la începutul anului de grupul de inițiativă format din Itsy Bitsy FM, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, lideri de opinie ca Andreea Marin, Tily Niculae și Virgil Ianțu, specialiști în parenting, parlamentari, "care vizează schimbarea în bine a relației dintre copiii din România și părinților, prin mai mult timp de calitate petrecut împreună". 

De asemenea, reamintim că, la jumătatea lunii iunie 2016, Guvernul României a acordat un punct de vedere favorabil propunerii legislative care vizează declararea zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, drept sărbătoare legală, devenind astfel zi liberă la nivel naţional, potrivit unui comunicat remis Mediafax, la acea dată.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu