Skip to main content

Ce-ai făcut, Timpule, cu prietenii mei? Întrebarea lui Cabral, cea mai distribuită din blogosferă

 
Ce-ai făcut, Timpule, cu prietenii mei? Întrebarea lui Cabral, cea mai distribuită din blogosferă

Lui Cabral îi este dor de vremurile simple. Şi internauţilor, care au apreciat materialul şi l-au ditribuit de mii de ori într-o singură zi.

Publicitate

Cabral e primul în blogosferă cu articolul publicat ieri pe blogul personal. Materialul postat ipe Cabral.ro, cu titlul „Ce-ai făcut, Timpule, cu prietenii mei?! Mi i-ai boşorogit, i-ai legat de glie, le-ai furat pofta şi dramul de nebunie care mă făcea să-i invidiez!”, a adunat aproape 3.500 de aprecieri şi distribuiri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din materialul publicat ieri pe blogul Cabral.ro:

“Mi-e dor de vremurile simple. De perioada în care treaba se putea măsura în ore, nu în zile. Mi-e dor de gaşca de tembeli care se hotărau în mijlocul săptămânii să fugim la mare. Tembelii care mă răpeau de la muncă luni dimineaţa, să mergem să ne dăm cu placa la Sinaia.

Mi-e dor de… iresponsabilitate. De micile tâmpenii pe care le făceam. Mi-e dor de-o băută care se continuă la şase dimineaţa cu o şaorma mâncată pe genunchi, cu fundul pe bordură. Şi-apoi un after-hour cinstit, până la 12. Şi-apoi o ciorbă şi-un mic la Cocoşatu’.”

În top cinci cele mai distribuite şi apreciate articole din blogosferă, alături de materialul lui Cabral, şi-au mai făcut loc articole de pe blogurile Petreanu.ro, Printesaurbana.ro, Tolo.ro şi Priscariu.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, like-urile şi share-urile.

Top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole de ieri din blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Cabral.ro, „Ce-ai făcut, Timpule, cu prietenii mei?! Mi i-ai boşorogit, i-ai legat de glie, le-ai furat pofta şi dramul de nebunie care mă făcea să-i invidiez!”

- 3.463 share-uri si like-uri pe facebook;

2. Petreanu.ro, “Totul pârâie de la încheieturi”

- 1.498 share-uri şi like-uri pe facebook;

3. Printesaurbana.ro, “DE CE CU EI DA ŞI CU EL NU?”

- 1.186 share-uri şi like-uri pe facebook;

4. Tolo.ro, “GALA BUTE: JUDECĂTOAREA S-A ENERVAT ŞI A CERUT NUMERE DIN ”MOBILUL” CĂRĂUŞULUI CARE SPĂLA BANII EUROPENI ÎN PLICURI ŞI PUNGI”

- 568 share-uri şi like-uri pe facebook;

5. Priscariu.ro, “Dragă Călin, dacă ai ocazia să vorbeşti la puşcărie?”

- 366 share-uri şi like-uri pe facebook;


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Ati uitat sa puneti (P) de la Publicitate.

Trimite un comentariu

sus