Skip to main content

De la Antena 3, la postul public. Ionuţ Cristache va face principalul talk-show la TVR 1, la bătaie cu Gâdea

 
De la Antena 3, la postul public. Ionuţ Cristache va face principalul talk-show la TVR 1, la bătaie cu Gâdea

Mutare la TVR. Ionuţ Cristache, până recent reporter şi realizator de emisiuni la Antena 3, se alătură postului public. El va prezenta începând de luni, 24 octombrie, principalul talk-show de la TVR 1. Emisiunea va fi zilnic, de luni până joi, de la ora 21.00, la bătaie cu Sinteza zilei a lui Mihai Gâdea.

Publicitate

Conform oficialilor postului public, decizia de a-l aduce pe Cristache vine ca o completare a echipei TVR, în perspectiva schimbărilor din organizarea Televiziunii Române.

Irina Radu, şefa TVR:

„Aveam nevoie de un tânăr cu experienţă care să construiască, împreună cu o echipă, un nou produs de tip talk-show, adaptat nevoilor şi cerinţelor pieţei

Televiziunea publică are nevoie de un concept diferit, de o altfel de abordare, de o nouă perspectivă, mai mult curaj, imaginaţie, verb potrivit şi pentru publicul mai tânăr”.

CARTE DE VIZITĂ:

Jurnalistul are o experienţă de opt ani în media, a debutat ca redactor la secţia din teritoriu a redacţiei Observator. Timp de doi ani, el a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal, la Observator.

În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3/Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani.

A realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3. În paralel cu acest proiect, el a realizat, timp de aproape şase luni, Ediţie Specială, o emisiune axată pe actualitate, împreună cu jurnalista Maria Coman.

Iniţial, despre mutarea lui Ionuţ Cristache la TVR a scris HotNews.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dar eu vreau sa-i platesc salariul! Si eu platesc TVR! Nicio opinie nu este absoluta asa cum isi imagineaza persoanele revoltate de aici!
 • WTF !?!?!

  Ce cauta *** asta la TVR?
  Sa-l lase sa faca emisiuni *** cu Badea, Gadea & comp.

  O fi el tanar, dar daca tot a inceput ***, mai bine TVR il lasa acolo.
 • mizeria haznalei3 merge la tvr! deci noi platim taxa tvr pentru mizeria trimisa de haznaua3!!
 • aduce haznaua pe banii nostiri la tvr aceasta *** de.irina radu cu hossu longin decand ma-m nascut stiu ca tvr e o hazna la brat cu haznaua 3 pai acest individ e independent ?doar l-a slujit pe turnatorul si infractorul voiculescu sa-l plateasca din bani nostri sa scoata taxa
 • Irina radu se plangea prin martie ca nu are bani. A descoperit vreo comoara de face angajari pe banda. S-au umplut redactiile de oameni adusi de ea si de turnatoarea Doina Gradea. Doua mari profesioniste ale televiziunilor romanesti. Acum l-a a adus si pe pacaliciul asta numai ca sa nu faca oamenii de la stiri tronsonul 21-22. Muta Antena3 la TVR.
 • Pe ce criterii se fac angajări în televiziune...să o știm și noi, doar îi plătim...
 • Cei care sunt nascuti doar ca sa critice si sa ingroase randurile haterilor ar trebui sa faca o introspectie la nivel personal. Omul chiar e priceput in ceea ce face, in plus stiu sigur ca facea super audiente in Antena. Hai sa vedem cum o sa se descurce si apoi sa aruncam cu pietre. Asta e sport national.
 • Inca un expirat: fara caracter, fara moralitate si total lipsit de independenta, lucru care devine marca a pseudojurnalismului romanesc post2000.
  Cu asemenea vedete, TVR poate sa se inchida in orice zi. Sau noapte, ca sa nu i se duca dorul.
 • http://www.paginademedia.ro/2014/01/video-bacteria-lacrimogena-de-la-cotroceni-a-ajuns-si-la-cna
 • @yoana

  Daca-mi spui ca, in ziua de AZI, "experienta si vechimea" sunt irelevante, n-are rost sa mai discut cu dumneata!
 • Un motiv in plus sa se scoata taxa. Nu vreau sa ii platesc salarul si lu' asta. Omul e lipsit de cele mai elementare calitati pentru asa ceva.
 • TVR incepe sa semene perfect cu patroana sa, PSD-ul Televiziunii, irinaradu: batrana, zbarcita si *** Caricatura de grila de programe nasita de pedegeaua fost director de programe (vai de stelele dansei!) arata strategia galeriei de glorii teveriste - irinaradu, nasul zgabercea, matusa doinagradea si unchiul calota. Ce mandat stralucit a avut, prin comparatie, Claudiu Saftoiu

Trimite un comentariu

sus