Skip to main content

Cum să-ți cauți o casă sau un apartament nou fără să te deplasezi

 

Cum poti sa-ti cauti o casa sau un apartament nou fara sa te deplasezi? Câteva sfaturi, într-o secțiune de consultanță imobiliară oferită de DezvoltatorImobiliar.ro

Chiar dacă îți cauți prima casă, chiar dacă vrei o casă mai mare, cu varianta clasică de a scotoci prin oferta imobiliară ai o mare problemă: timpul enorm pe care trebuie să îl petreci deplasându-te, întâlnindu-te cu tot felul de agenți imobiliari, timpii morți și nervii din trafic până ajungi la locurile de întâlnire, iar cu cât vrei să vizionezi mai multe imobile din locaţii diferite, tot timpul ăsta crește exponențial. 

Există însă și alternativa online, din ce în ce mai bună.

 

Tur virtual 360

Acum nu mai e nevoie să vizitezi toate complexurile rezidentiale pentru a-ti face lista scurtă. Pentru multe din ansambluri poți lansa de pe site-ul dezvoltatorimobiliar.ro un tur virtual de interior 360◦ care să-ți arate și în plan tridimensional detaliile despre împărțirea camerelor, cu ajutorul căruia poți vizita fiecare cameră în parte, poți vedea nivelul finisajelor, și te poți hotărî mult mai ușor pentru un anumit model sau un anume exemplu de casă nouă sau apartament nou.

Mai mult, la exterior, unele proprietăți au atașate și fotografii aeriene care îți arată și împrejurimile fiecărui complex. Filmările aeriene te ajută să vezi poziţia imobilului şi împrejurimile, cum este organizată parcarea, sau orice alte detalii de care eşti interesat de pe lângă imobil, si pe care nu le poti vedea în întregime uneori nici în momentul în care vizionezi propriu zis imobilul şi te plimbi pe lângă el.

Oferte speciale la târgul imobiliar TIOR

Dacă vrei să mai aștepți sau îţi faci deja planurile pentru anul viitor, dezvoltatorimobiliar.ro își organizeaza in primavara anului viitor, tot online, unul dintre cele mai mari târguri imobiliare, la care poți participa tot așa, direct din faţa calculatorului sau chiar de pe smartphone (daca ai smartphone cu Android, gasesti aici aplicatia dezvoltatorimobiliar.ro).

TIOR – singurul târg imobiliar online din România, se va desfăşura în perioada 1- 8 martie 2017. Vei avea opt zile la dispoziţie să descoperi toate ofertele speciale imobiliare, de la majoritatea ansamblurilor si proiectelor rezidentiale, care să te ajute să iei o decizie. Toate astea, în cel mai accesibil mod – din faţa calculatorului, fără a pierde timp în trafic şi la standurile unui târg clasic.

Chat pentru informații suplimentare

Pentru un contact direct, dezvoltatorimobiliar.ro îţi pune la dispoziţie un chat dedicat prin intermediul căruia afli instant toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie direct de la reprezentantii fiecarui proiect sau ansamblu rezidential.

Ultimul pas - amenajarea

După ce ai trecut prin cea mai grea etapă – ceea a alegerii casei sau apartamentului care ţi se potriveşte cel mai bine, tot dezvoltatorimobiliar.ro te ajută să îţi amenajezi şi decorezi casa, accesibil, prin secţiunea de conținut a site-ului, care are o categorie dedicată de “Home design”.

Până atunci, intră și salvează-ți în bookmarks site-ul dezvoltatorimobiliar.ro şi descoperă singur apartamentele şi casele din oferte, facilităţile şi ofertele care sunt puse la dispoziţia clienţilor şi încearcă un tur virtual cel putin al unui apartament.

Rămâi apoi conectat la piața imobiliară pentru a afla mereu printre primii despre toate ofertele și proiectele noi, cu ajutorul newsletterului săptămânal al site-ului dezvoltatorimobiliar.ro.

VIDEO. Cu ce te poate ajuta DezvoltatorImobiliar.ro

Secțiune sponsorizată de DezvoltatorImobiliar.ro
Publicitate
Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu