Skip to main content

DIN ONLINE PE PRINT. Andreea Esca lansează AlistMagazine și pe hârtie

 
DIN ONLINE PE PRINT. Andreea Esca lansează AlistMagazine și pe hârtie

Andreea Esca pregătește o publicație tipărită. AlistMagazine, site-ul de lifestyle al prezentatoarei TV, va avea o extensie și pe print. Când va apărea?

“Este vorba de un număr exclusivist, o revistă care va fi oferită, nu vândută”, a declarat Andreea Esca în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Publicația se va numi, ca și site-ul, AlistMagazine.

“Este o extensie a site-ului și va apărea la începutul lunii decembrie. E un moment bun să apărem înaintea sărbătorilor”, a spus Esca.

Intenționează să o scoată periodic?

“Deocamdată nu ne-am gândit. Vom vedea.”

Ce va conține?

“Vor fi articole de Fashion, Beaty, Travel. Materialele sunt scrise exclusiv pentru ediția de print. Nimic din ce este publicat acum pe online nu va apărea în revistă. După apariția printului, ne gândim, la o anumită perioadă, să publicăm din articole și pe site”, a explicat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro.

Cum va fi distribuită?

“Spre deosebire de revista la care am lucrat în trecut, acum voi ști exact că va ajunge la public. Nu mai depind de distribuția clasică. Nu mă mai lovesc de faptul că în aumite chioșcuri se termină mai repede, iar din altele am retururi.

Discutăm să oferim revista, care apare în 10.000 de exemplare, în diverse locații – hoteluri, restaurante, săli de sport. Va fi oferită gratuit”, a mai spus Andreea Esca.

Apariția publicației, care “va apărea într-un format glossy, ceva mai mare decât titlurile de pe piață”, este susținută de publicitatea care va fi inserată în paginile sale.

De ce și print?

“Toți venim din print și ne-am dorit foarte mult. Ne-am spus că atunci când avem posibilitatea să ieșim și pe hârtie, să o facem”, a mai declarat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu