Skip to main content

Europa FM „vorbeşte” despre alegeri în noua campanie de promovare. #alegealtfel cu Esca, CTP şi Moise Guran în

 
Europa FM „vorbeşte” despre alegeri în noua campanie de promovare. #alegealtfel cu Esca, CTP şi Moise Guran în

Europa FM şi-a lansat campania de toamnă. Cristian Tudor Popescu, Andreea Esca, Moise Guran, Vlad Petreanu şi George Zafiu sunt „vedetele” din centrul promovării pentru postul de radio, desfăşurată sub umbrela #alegealtfel. Campania vine în contextul alegerilor parlamentare, ce vor avea loc în decembrie.

Publicitate

„În acest sezon, EuropaFM a vrut să aibă un discurs puternic în contextul alegerilor parlamentare din România şi să invite ascultătorii de radio să voteze pentru EuropaFM. Am pornit de la ideea că ţara nu se schimbă cu politicieni, ci prin fiecare om şi alegerile lui. Nu ne poate salva nimeni de mizerie dacă noi continuăm să aruncăm gunoiul pe jos”, a declarat Catalin Rusu, şeful Rusu+Borţun Brand Growers, care a realizat campania.

Andrada Burdălescu, Head of Radio Operations Lagardere România, pentru Paginademedia.ro, despre ideea campaniei: „Mesajul campaniei gravitează în jurul ideii că e poate mai uşor să te plângi, să rămâi nepăsator, să fii intolerant, dar nu poţi evolua, nici la nivel personal, nici al societăţii, decât acţionând corect în fiecare zi”, a explicat pentru Paginademedia.ro Andrada Burdălescu, .

Campania, realizată împreună cu agenţia de publicitate Rusu+Borţun Brand Growers, se va desfăşura în perioada septembrie - decembrie, în contextul alegerilor parlamentare programate la finalul anului.

„În această campanie, fiecare realizator de emisiune susţine un set de alegeri bune, încurajând românii să facă schimbări în bine. Mesajele sunt în armonie directă cu fiecare emisiune în parte, urmărind caracteristicile fiecăreia şi exprimând valorile lor fundamentale, şi ideea că, în definitiv, o emisiune este o alegere importantă”, aexplicat Cătălin Rusu.

Concret, fiecare emisiune de la Europa FM are un slogan reprezentativ:

La Radio, cu Andreea Esca - #alege poveşti pentru oameni mari

Deşteptarea, cu George Zafiu şi Vlad Petreanu - #alege să deschizi bine ochii

România în direct, cu Moise Guran - #alege să înfrunţi adevărul

Avocatul Diavolului, cu Cristian Tudor Popescu şi Vlad Petreanu - #alege să joci drept

Campania Europa Fm are şi o componentă de BTL. Mai exact, realizatorii unor emisiuni de la postul de radio vor merge prin ţară, cu caravana, după modelul campaniilor electorale. „Realizatorii EuropaFM duc mesajul şi susţinând show-urile pe care le moderează în jurul ţării, exact ca într-o campanie electorală”, a explicat Cătălin Rusu.

Prima deplasare a fost făcută joi, când Moise Guran, Vlad Petreanu, George Zafiu si Cristian Tudor Popescu şi-au susţinut emisiunile la microfonul unui studio mobil amplasat în Piaţa Unirii din Iaşi.

GALERIE FOTO. Vizualurile campaniei Europa FM:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus