Skip to main content

TABLOIDUL LOR. Fabulaţii în The Sun: Familia lui Iohannis a trăit 850 de ani la Castelul Bran

 
TABLOIDUL LOR. Fabulaţii în The Sun: Familia lui Iohannis a trăit 850 de ani la Castelul Bran
foto: The Sun

Imaginație fără margini în tabloide. În tabloidele "lor". Ziarul britanic The Sun a lansat o serie de afirmaţii cu caracter fabulativ despre președintele Klaus Iohannis.

Ziarul afirmă că preşedintele României ar fi pretins că “familia acestuia a trăit în Castelul Bran din Transilvania, casa lui Dracula, timp de 850 de ani.”

Publicitate

Articolul, scris pe 28 octombrie, face referire la situaţia Marii Britanii, care va purta negocierile finale de ieşire din UE în perioada în care România va prezida Consiliul European, în prima parte a anului 2019.

The Sun a mai punctat că “acest lucru îi va înmâna un rol cheie preşedintelui României Klaus Iohannis, a cărui familie a trăit în patria lui Dracula, în munţii Transilvaniei, de sute de ani.”

“Sângele îngheaţă în vene pentru că Britanicii probabil că vor negocia cu liderii din Transilvania, care vor conduce negocierile Brexit cu UE în 2019”, titrează tabloidul britanic, referindu-se la momentul în care România va prezinda Consiliul Europei, în perioada 1 ianuaruie - 30 iunie 2019.

În articol este și o fotografie cu Castelul Bran, a cărei explicație este: "Klaus Iohannis susține că familia sa a locuit în Catelul Bran din România de 850 de ani."

Articolul din The Sun AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu