Skip to main content

Familia Adamescu şi-a angajat PR. Agenţia despre client: Din simţ patriotic a investit în România Liberă

 
Familia Adamescu şi-a angajat PR. Agenţia despre client: Din simţ patriotic a investit în România Liberă

Familia Adamescu şi-a angajat o firmă de PR, în contextul cazului Black Cube (în care presa a vehiculat numele lui Adamescu) şi al problemelor cu legea. Firma care asigură PR-ul este More than Pub.

Publicitate

În comunicatul care anunţă colaborarea, More than Pub îşi susţine clientul:

"Admir tăria de caracter a familiei Adamescu şi sunt uimită de nedreptatea care i se face", spune Mihaela Petrovan, de la More than Pub.

Adamescu tatăl a investit în România liberă "din spirit patriotic". Adamescu fiul "se luptă să se afle adevărul despre persecuţia iniţiată împotriva tatălui său".

"Cetăţean german de origine română, dupa 11 ani petrecuţi în Germania, unde a dezvoltat afaceri imobiliare şi comerţ de succes, s-a întors în România odată cu căderea regimului comunist.

Din simţ patriotic a investit în România Liberă, portavocea anticomunistă a presei româneşti, a creat cea mai mare companie de asigurări, Astra Asigurări, a cumpărat acţiuni la InterContinental şi Unirea Shopping Center, şi a investit în varii clădiri de birouri.

Alexander Adamescu, după studii şi practică în Germania, Franţa şi USA, a venit în România pentru a-şi ajuta tatăl în conducerea afacerilor. De 4 locuieşte la Londra, unde îşi exercită vocaţia de scriitor. A preluat conducerea TNG temporar şi se luptă să se afle adevărul despre persecuţia iniţiată împotriva tatălui său şi companiile TNG."

Prin More than Pub comunică The Nova Group (TNG), Dan şi Alexander Adamescu. Agenţia de PR a fost aleasă, pe 26 septembrie anul acesta, de The Nova Group, companie fondată de Dan Grigore Adamescu, pentru "iniţierea unui dialog 24/24 cu reprezentanţii media, "urmare a unei evidente nevoi de informaţie corectă".

"Printr-o comunicare constantă, bazată pe fapte reale şi probe, TNG va furniza informaţii tuturor celor interesaţi să afle adevărul despre situaţia juridică sau economică a persoanelor sau companiilor din grupul de firme The Nova Grup", spun oficialii agenţiei de PR.

Ce spune directorul agenţiei de PR despre noul client

Mihaela Petrovan, Director General More than Pub:

“Am lucrat şi în trecut cu câteva dintre companiile TNG şi mă bucur că am reluat legătura – pentru noi, comunicarea complexă de care familia Adamescu dar şi afacerile din grup au nevoie, reprezintă atât o provocare, cât mai ales un real test al expertizei noastre.

Rolul nostru este să comunicăm informaţiile care lipsesc şi să facem lumină acolo unde situaţia nu s-a înţeles corect. Admir tăria de caracter a familiei Adamescu şi sunt uimită de nedreptatea care i se face, de aceea vom depune toate eforturile necesare pentru a o ajuta să-şi comunice punctul de vedere”.

Numirea More than Pub ca reprezentant în comunicarea cu presa vine în contextul unor dezvăluiri apărute în presă cu privire la implicarea patronului România liberă în cazul Black Cube.

HotNews.ro a dezvăluit, pe 28 septembrie, că Dan Adamescu a fost beneficiarului primului contract cu Black Cube, din martie 2015, al doilea fiind încheiat în februarie 2016 de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir.

Familia Adamescu a transmis, ieri, publicaţiei HotNews.ro punctul de vedere referitor la documentele publicate. Firma de PR More than Pub sustine ca Dan Adamescu nu a semnat vreun contract cu firma Black Cube si nici nu are vreo legatura cu acuzatiile privind presupusa spionare a procurorului sef al DNA. Potrivit firmei de PR, documentul citat de HotNews.ro poarta titlul de proiect si pare a fi o oferta de servicii.

Comunicatul de presă care anunţă că More than Pub a fost desemnată agenţia de PR a familiei Adamescu

TNG şi-a desemnat pe 26 Sept’16 reprezentantul de comunicare, More than Pub, pe care l-a însărcinat cu iniţierea unui dialog 24/24 cu reprezentanţii media, urmare a unei evidente nevoi de informaţie corectă. Printr-o comunicare constantă, bazată pe fapte reale şi probe, TNG va furniza informaţii tuturor celor interesaţi să afle adevărul despre situaţia juridică sau economică a persoanelor sau companiilor din grupul de firme The Nova Grup.

“În condiţiile în care există multe voci care acuză fără a se documenta sau a intenţiona, cel puţin, să spună adevărul, am decis că a venit vremea să iasă adevărul la suprafaţă. A spera că dreptatea va prevala la un moment dat nu mai e suficient. Vom răspunde cu lux de amănunte tuturor celor care au nevoie de răspunsuri. Nu îmi pierd speranţa în ceea ce priveşte puterea adevărului şi sunt convins că sunt suficienţi jurnalişti corecţi în România, care vor să afle adevărul şi dacă el este incomod.” a declarat Alexander Adamescu, reprezentantul The Nova Group.

“Am lucrat şi în trecut cu câteva dintre companiile TNG şi mă bucur că am reluat legătura – pentru noi, comunicarea complexă de care familia Adamescu dar şi afacerile din grup au nevoie, reprezintă atât o provocare, cât mai ales un real test al expertizei noastre. Rolul nostru este să comunicăm informaţiile care lipsesc şi să facem lumină acolo unde situaţia nu s-a înţeles corect. Admir tăria de caracter a familiei Adamescu şi sunt uimită de nedreptatea care i se face, de aceea vom depune toate eforturile necesare pentru a o ajuta să-şi comunice punctul de vedere.” spune Mihaela Petrovan, Director General More than Pub.

Dan Adamescu este fondatorul The Nova Group, care deţine mai multe companii în România şi în afara ţării. Cetăţean german de origine română, dupa 11 ani petrecuţi în Germania, unde a dezvoltat afaceri imobiliare şi comerţ de succes, s-a întors în România odată cu căderea regimului comunist. Din simţ patriotic a investit în România Liberă, portavocea anticomunistă a presei româneşti, a creat cea mai mare companie de asigurări, Astra Asigurări, a cumpărat acţiuni la InterContinental şi Unirea Shopping Center, şi a investit în varii clădiri de birouri.

Alexander Adamescu, după studii şi practică în Germania, Franţa şi USA, a venit în România pentru a-şi ajuta tatăl în conducerea afacerilor. De 4 locuieşte la Londra, unde îşi exercită vocaţia de scriitor. A preluat conducerea TNG temporar şi se luptă să se afle adevărul despre persecuţia iniţiată împotriva tatălui său şi companiile TNG.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus