Skip to main content

Familia Adamescu şi-a angajat PR. Agenția despre client: Din simț patriotic a investit în România Liberă

 
Familia Adamescu şi-a angajat PR. Agenția despre client: Din simț patriotic a investit în România Liberă

Familia Adamescu și-a angajat o firmă de PR, în contextul cazului Black Cube (în care presa a vehiculat numele lui Adamescu) și al problemelor cu legea. Firma care asigură PR-ul este More than Pub.

Publicitate

În comunicatul care anunță colaborarea, More than Pub își susține clientul:

"Admir tăria de caracter a familiei Adamescu și sunt uimită de nedreptatea care i se face", spune Mihaela Petrovan, de la More than Pub.

Adamescu tatăl a investit în România liberă "din spirit patriotic". Adamescu fiul "se luptă să se afle adevărul despre persecuția inițiată împotriva tatălui său".

"Cetățean german de origine română, dupa 11 ani petrecuți în Germania, unde a dezvoltat afaceri imobiliare și comerț de succes, s-a întors în România odată cu căderea regimului comunist.

Din simț patriotic a investit în România Liberă, portavocea anticomunistă a presei românești, a creat cea mai mare companie de asigurări, Astra Asigurări, a cumpărat acțiuni la InterContinental și Unirea Shopping Center, și a investit în varii clădiri de birouri.

Alexander Adamescu, după studii și practică în Germania, Franța și USA, a venit în România pentru a-și ajuta tatăl în conducerea afacerilor. De 4 locuiește la Londra, unde își exercită vocația de scriitor. A preluat conducerea TNG temporar și se luptă să se afle adevărul despre persecuția inițiată împotriva tatălui său și companiile TNG."

Prin More than Pub comunică The Nova Group (TNG), Dan și Alexander Adamescu. Agenţia de PR a fost aleasă, pe 26 septembrie anul acesta, de The Nova Group, companie fondată de Dan Grigore Adamescu, pentru "iniţierea unui dialog 24/24 cu reprezentanţii media, "urmare a unei evidente nevoi de informație corectă". 

"Printr-o comunicare constantă, bazată pe fapte reale și probe, TNG va furniza informații tuturor celor interesați să afle adevărul despre situația juridică sau economică a persoanelor sau companiilor din grupul de firme The Nova Grup", spun oficialii agenţiei de PR.

Ce spune directorul agenţiei de PR despre noul client

Mihaela Petrovan, Director General More than Pub:

“Am lucrat și în trecut cu câteva dintre companiile TNG și mă bucur că am reluat legătura – pentru noi, comunicarea complexă de care familia Adamescu dar și afacerile din grup au nevoie, reprezintă atât o provocare, cât mai ales un real test al expertizei noastre.

Rolul nostru este să comunicăm informațiile care lipsesc și să facem lumină acolo unde situația nu s-a înțeles corect. Admir tăria de caracter a familiei Adamescu și sunt uimită de nedreptatea care i se face, de aceea vom depune toate eforturile necesare pentru a o ajuta să-și comunice punctul de vedere”.

Numirea More than Pub ca reprezentant în comunicarea cu presa vine în contextul unor dezvăluiri apărute în presă cu privire la implicarea patronului România liberă în cazul Black Cube. 

HotNews.ro a dezvăluit, pe 28 septembrie, că Dan Adamescu a fost beneficiarului primului contract cu Black Cube, din martie 2015, al doilea fiind încheiat în februarie 2016 de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. 

Familia Adamescu a transmis, ieri, publicaţiei HotNews.ro punctul de vedere referitor la documentele publicate. Firma de PR More than Pub sustine ca Dan Adamescu nu a semnat vreun contract cu firma Black Cube si nici nu are vreo legatura cu acuzatiile privind presupusa spionare a procurorului sef al DNA. Potrivit firmei de PR, documentul citat de HotNews.ro poarta titlul de proiect si pare a fi o oferta de servicii.

Comunicatul de presă care anunţă că More than Pub a fost desemnată agenţia de PR a familiei Adamescu

TNG și-a desemnat pe 26 Sept’16 reprezentantul de comunicare, More than Pub, pe care l-a însărcinat cu inițierea unui dialog 24/24 cu reprezentanții media, urmare a unei evidente nevoi de informație corectă. Printr-o comunicare constantă, bazată pe fapte reale și probe, TNG va furniza informații tuturor celor interesați să afle adevărul despre situația juridică sau economică a persoanelor sau companiilor din grupul de firme The Nova Grup.

“În condițiile în care există multe voci care acuză fără a se documenta sau a intenționa, cel puțin, să spună adevărul, am decis că a venit vremea să iasă adevărul la suprafață. A spera că dreptatea va prevala la un moment dat nu mai e suficient. Vom răspunde cu lux de amănunte tuturor celor care au nevoie de răspunsuri. Nu îmi pierd speranța în ceea ce privește puterea adevărului și sunt convins că sunt suficienți jurnaliști corecți în România, care vor să afle adevărul și dacă el este incomod.” a declarat Alexander Adamescu, reprezentantul The Nova Group.

“Am lucrat și în trecut cu câteva dintre companiile TNG și mă bucur că am reluat legătura – pentru noi, comunicarea complexă de care familia Adamescu dar și afacerile din grup au nevoie, reprezintă atât o provocare, cât mai ales un real test al expertizei noastre. Rolul nostru este să comunicăm informațiile care lipsesc și să facem lumină acolo unde situația nu s-a înțeles corect. Admir tăria de caracter a familiei Adamescu și sunt uimită de nedreptatea care i se face, de aceea vom depune toate eforturile necesare pentru a o ajuta să-și comunice punctul de vedere.” spune Mihaela Petrovan, Director General More than Pub.

Dan Adamescu este fondatorul The Nova Group, care deține mai multe companii în România și în afara țării. Cetățean german de origine română, dupa 11 ani petrecuți în Germania, unde a dezvoltat afaceri imobiliare și comerț de succes, s-a întors în România odată cu căderea regimului comunist. Din simț patriotic a investit în România Liberă, portavocea anticomunistă a presei românești, a creat cea mai mare companie de asigurări, Astra Asigurări, a cumpărat acțiuni la InterContinental și Unirea Shopping Center, și a investit în varii clădiri de birouri.

Alexander Adamescu, după studii și practică în Germania, Franța și USA, a venit în România pentru a-și ajuta tatăl în conducerea afacerilor. De 4 locuiește la Londra, unde își exercită vocația de scriitor. A preluat conducerea TNG temporar și se luptă să se afle adevărul despre persecuția inițiată împotriva tatălui său și companiile TNG. 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu