Skip to main content

Filmul salvează situația. Taken, de pe Pro TV, a depășit Chefii de pe Antena

 
Filmul salvează situația. Taken, de pe Pro TV, a depășit Chefii de pe Antena
taken

AUDIENȚE. După câteva săptămâni în care Chefi la cuțite a bătut Pro TV cu Supraviețuitorul în grilă, filmele salvează situația. Luni, Pro TV a reușit să fie peste Antena 1 la nivel național. Ieri, cu Taken, a fost pe prima poziție la nivelul întregii țări și a avut un foarte mic plus în fața Antenei 1 pe comercial.

Filmul cu Liam Neeson, o rețetă pe care Pro TV a folosit-o și în trecut, a avut un avans mai mare la nivelul întregii țări. Pe urban a fost pe locul al doilea, dar la distanță mică, iar pe comercial a avut câteva mii de telespectatori în fața Antenei 1 (în termeni de rating a fost aproape egalitate).

Cu o zi înainte, prima în care Supraviețuitorul a fost de la 22.00, filmul difuzat de Pro TV - Siguranța Națională - a fost pe primul loc doar pe național.

Taken a mai fost difuzat, în trecut, la bătaie cu producțiile de forța de la Antena 1. În februarie 2004, filmul a fost pus de Pro TV la intersecție cu Te cunosc de undeva și a reușit să depășească producția Antenei, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele pe intervalul filmului Taken - Teroare în Paris (20.30-22.10): 

NAȚIONAL. În întreaga țară, filmul Taken - Teroare în Paris a fost urmărit de peste un milion și jumătate de români. Pe interval, locurile doi-trei au fost împărțite de Guneș (Kanal D) și de Chefi la cuțite (Antena 1), cu cifre foarte apropiate. 

URBAN. La orașe, Chefii de pe Antena 1 au fost pe primul loc, cu 780.000 de telespectatori. Filmul de pe Pro TV a fost pe locul al doilea, dar diferența nu a fost mare: 25.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Pe segmentul comercial, Pro TV și Antena 1 au fost aproape la egalitate: 421.000 de telespectatori pentru Taken și 417.000 pentru Chefi. În rating procentual, diferența a fost de doar 0,1.

Audienta posturilor TV marți, 11 octombrie, pe intervalul Taken (20.30-22.10), la nivel NATIONAL:

  NATIONAL   Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 PRO TV 1.501.000 8.4 16.5
2 Kanal D 1.256.000 7.0 13.8
3 Antena 1 1.230.000 6.9 13.5
4 TVR 1 979.000 5.5 10.7
5 Antena 3 431.000 2.4 4.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marți, 11 octombrie, pe intervalul Taken (20.30-22.10), în mediul URBAN:

  URBAN   Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Antena 1 778.000 8.0 15.4
2 PRO TV 752.000 7.7 14.9
3 Kanal D 610.000 6.3 12.1
4 TVR 1 549.000 5.6 10.9
5 Antena 3 288.000 3.0 5.7
 

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marți, 11 octombrie, pe intervalul Taken (20.30-22.10), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 PRO TV 421.000 9.4 22.7
2 Antena 1 417.000 9.3 22.4
3 TVR 1 209.000 4.7 11.3
4 Kanal D 184.000 4.1 9.9
5 Acasa 49.000 1.1 2.6

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @iuli, asa e, exista fani ai unor genuri de showuri, dar daca unul ca mile, zice ca maruta e o mizerie, iar acces direct e frumoasa; wowbiz e mizerie, dar capatos e bun, e obsesie deja. Deja nu mai e fan antene, e fanatic, obsedat. Sa nu mai zica de altii ca sunt postaci, ca el e cel mai mare; sau doar cei care tin cu protv sunt rai, iar cei ce tin cu antena sunt buni? Eu, am mai zis, fan protv, dar ma uit si la chefi la cutite, si la x factor, si la next star cateodata, si la scjimb de mame cateodata, si la horia varlan pe primatv, si la cate ceva pe kanal d, national tv, tvr. Nu sunt obsedat de o televiziune, cred ca unii de pe site-ul asta, ca sunt fani antene sau protv, se uita doar la televiziunea favorita si celelalte le au scoase din meniul televizoarelor. Eu spun ca daca antena ar baga HD, va avea mult mai multi privitori.
 • @expertul sunt de acord cu tine in privinta ca oamenii destepti nu se uita la facaturile zise de tine. Dar Mireasa nu e facatura, este 100% reality, adaug eu facaturi: te vreau langa mine, visuri la cheie, teo, ochii din umbra. Etc!

  P.s.: Nu exista emisiune-film proasta-prost, exista oameni care prefera un tip de format, iar daca lumea se uita in numar mare, inseamna ca le place!
 • previzibil. Tot protv este de vina ca reuseste cu un film sa bata o mare emisiune de la antena. Oricum ar fi, nu este bine. Greseala a fost ca Supravietuitorul nu a fost mutat mai devreme. Sa vedem ce se intampla la primavara. Poate Protv ul va avea mai multa grija cu Masterchef acum, ca am impresia ca ei credeau ca nu au probleme indiferent de cine formeaza juriul.
 • @mile, Observ ca vezi numai postaci peste tot, dar n-ar strica sa te uiti putin in oglinda! Crezi ca oamenii educati se uita la mizeriile si facaturile de la wowbiz, La maruta, mireasa, acces, un show pacatos, kix factor sau in puii mei? Spui ca filmele date de ProTV sunt proaste, dar aceleasi filme sunt difuzate si pe marile televiziuni occidentale. Cred ca nu esti capabil sa citesti subtitrarea la filme si atunci spui ca sunt proaste!
 • cei cipica , ce e pro tv atata , nu mai ai argumente, cine te crezi, ti-am spus ceea ce e evident , vrei sa schimbi realiatea
 • Ms mile fa o vizita la cuvioasa Paraschiva , poate iti revine un pic de minte ca in rest am vazut ca esti educat si spalat pe creier . succes in continuare
 • iche , ce nu intelegi , stiu ca esti fan pro tv , dar trebuie sa accepti infrangerea , aceste emisiuni sunt la fel ca filmele de la pro tv , proaste dar fac rating , tu crezi ca esti destept daca te uiti la ele , asa ca ciuda ciuda
 • cum poate un om educat, cerebral si cum mai vrei tu sa spuna ca mireasa pentru fiul meu sau capatos sunt emisiuni de calitate. ce fel de spalare de creier se practica la antene, nu stiu.
 • am sa dovedesc ca sunt o persoana inteligenta si am sa ma abtin sa-ti mai explic ca degeaba te bucuri. asa pot si eu sa pun un printscreen in care modific pro-ul cu national tv sa zicem. tine minte "mereu aproape", niciodata pe primul loc. somn usor, mile
 • iche, ieri antena a fost peste pro tv , toata ziua , deci si capatos si acces direct au fost foarte vizionati , asa ca taci , o veste proasta pt postaci pe ziua de azi , imi pare rau, dar asta este
 • In intervalul 20.30 - 23.34, chefi la cutite a fost lider pe comercial, cu 9.2 rating si 24% share, in timp ce ProTV a obtinut 8.5 rating si 22% share. Comparativ cu saptamana trecuta, ProTV creste, iar antenuta 1 scade. Pentru ***, filmele difuzate si redifuzate de marile televiziuni occidentale sunt proaste, in timp ce ***, un show pacatos, mireasa pentru fiul meu si in puii mei sunt capodopere.
 • mile, am sa te invit si pe tine si pe ceilalti sa cititi aici, in blogul meu, de ce a1 nu e peste pro. sper sa va lamuresc
 • asadar dupa postaci este bine sa avem filme proaste de dragul audientei, atunci de ce sa nu avem si capatos , oricum in emisiuni poti face reclama si in timpul lor , publicitarii le prefera si au si sponsori , la filme nu se inghesuie nimeni , atunci sper ca si acces direct sa fie inca multi ani

Trimite un comentariu