Skip to main content

FOTO. Sezonul doi al seriei Arme născute din foc va debuta în această săptămână la History

 
FOTO. Sezonul doi al seriei Arme născute din foc va debuta în această săptămână la History

Postul Hisory difuzează din această săptămână difuzează al doilea sezon al serialului-concurs „Arme născute din foc” (“Forged in Fire”), în care specialişti armurieri se întrec pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion al show-ului. Seria are premiera pe 19 octombrie şi va continua să ruleze în fiecare miercuri de la ora 22:00.

Publicitate

În acest show competiţie, armurierii se întrec în construirea unor arme puternice şi rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai şi pumnale indiene. În fiecare săptămâna vor fi arme noi, concurenţi noi şi ţeste diferite pentru creaţiile lor.

Participanţii au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziţie de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală.

Fiecare episod va începe cu cei patru concurenţi construind arme în probe eliminatorii cu o durată de 3-4 ore. Cu ajutorul aparatelor moderne de prelucrare a metalelor şi având o sarcină precisă, concurenţii trebuie să creeze din diverse materii prime lame care să reziste testelor dificile ale juraţilor. Doar doi concurenţi vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară şi pentru a câştiga titlul suprem de campion “Forged in Fire”.

În primul episod al celui de-al doilea sezon, concurentii vor începe prin a transforma arme greşite din sezonul precedent în arme funcţionale, letale. După această primă etapă, rămân în joc doi concurenti care vor avea cinci zile pentru a construi de mână o sabie Cutlass.

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus