Skip to main content

FOTO. Sezonul doi al seriei Arme născute din foc va debuta în această săptămână la History

 
FOTO. Sezonul doi al seriei Arme născute din foc va debuta în această săptămână la History

Postul Hisory difuzează din această săptămână difuzează al doilea sezon al serialului-concurs „Arme născute din foc” (“Forged in Fire”), în care specialiști armurieri se întrec pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion al show-ului. Seria are premiera pe 19 octombrie și va continua să ruleze în fiecare miercuri de la ora 22:00.

În acest show competiție, armurierii se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. În fiecare săptămâna vor fi arme noi, concurenți noi și țeste diferite pentru creațiile lor.

Publicitate

Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. 

Fiecare episod va începe cu cei patru concurenți construind arme în probe eliminatorii cu o durată de 3-4 ore. Cu ajutorul aparatelor moderne de prelucrare a metalelor și având o sarcină precisă, concurenții trebuie să creeze din diverse materii prime lame care să reziste testelor dificile ale juraților. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion “Forged in Fire”.

În primul episod al celui de-al doilea sezon, concurentii vor începe prin a transforma arme greșite din sezonul precedent în arme funcționale, letale. După această primă etapă, rămân în joc doi concurenti care vor avea cinci zile pentru a construi de mână o sabie Cutlass.

GALERIE FOTO. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu