Skip to main content

George Dumitrescu prezintă, de astăzi, emisiunea În vizor, România la TVR 2

 
foto: TVR 2
foto: TVR 2

În vizor, România este noua emisiune prezentată de George Dumitrescu, împreună cu jurnalista Alexandra Tiniche, care începe astăzi, de la ora 17.00, la TVR 2.

Publicitate

Emisiunea, care va fi în direct de luni până joi, va trata subiecte din domeniul social.

George Dumitrescu: „În vizor, România este radiografia actualităţii sociale, un program dinamic şi interactiv, în care telespectatorii fac agenda emisiunii alături de noi în rubrica de social media.”

“Va fi o provocare pentru amândoi, dar suntem siguri că la finalul emisiunii, omul de acasă va şti că şi mâine doreşte să ne fie alături - cu crâmpeiele sale de viaţă, cu problemele şi poveştile proprii. Pentru că, până la urmă, nimeni nu poate trăi fără poveşti”, a adăugat Alexandra Tiniche.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Încă o zi, încă o plicticosenie. Dumitrescu zimbește ca un timp, superincintwt de sine. Chiar ca se crede Alain Delon. Iar el este Deloc.
  • Sanda Tarce Sanda Tarce
    Au inceput cu stingul. Au ratat. Nu se va mai uita nimeni la ei. Poate doar parintii,
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Poza e parca din Tinar si neliniștit. Numai ca Dumi m-a dezamagit. Nu are ritm, nu are idei. Geaba 12000 de lei pe luna. O emisiune de 2 lei.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Foarte slab. Dumitrescu e dezamăgire mare. A obosit.
  • Silvia Silvia
    Manca-l-ar mama de Alain Delon... Cadru usor plonjat, privire peste umar, gura intredeschisa, nu mai bine il puneati de la 23.30 intr-o emisiune cu telefoane pentru doamne 45 plus, cu amoruri neimplinite? Eu l-as duce un pic acasa. Ca si vocea... Gata, il las doamnei care si l-a dus in TVR.
  • Septi Septi
    Asta e o emisiune pe care pot s-o faca si studentii de anul doi. Daca si pentru asta trebuie adusi oameni de afara, e mai bine ca s-a scos taxa. Iar faza cu clip-board-urile e atat de 1996... In fine, a fost prima si ultima la care m-am uitat. Traiasca Burtea, ca el e trecutul, prezentul si viitorul TVR. Interesul general... Macar pe Oprea l-au luat.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Dumitrescu e bun, insa Tiniche e cam coclita
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Cit de profunzi sunt amindoi!

Trimite un comentariu

sus