Skip to main content

Pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva, eveniment de interes şi în reţelele sociale

 
Pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva, eveniment de interes şi în reţelele sociale

A făcut minuni în online. O știre despre pelerinajul la moaștele sfintei Parascheva, pelerinaj spre care au pornit și o sută de autocare din Voluntari spre Iaşi a atras mii de reacţii din partea internauţilor.

Articolul publicat ieri pe platforma online digi24.ro cu titlul “Peste 100 de autocare din Voluntari au plecat spre Iași, la sfânta Parascheva” a adunat peste 3.300 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din articolul de pe digi24.ro:

“Este prima zi a celui mai mare pelerinaj din România organizat în cinstea Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Credincioşi din toată ţara au ajuns deja la Iaşi, iar în următoarele zile sunt aşteptaţi cel puţin 300.000 de oameni.

Mii de oameni s-au aşezat de ieri la coadă. Au venit cu pături să suporte mai uşor frigul, cu scaune şi cu mâncare. Primul pelerin s-a așezat la rând încă de duminică dimineaţă.

Azi noapte, peste o sută de autocare cu aproape 7.000 de credincioşi au plecat din Voluntari spre capitala Moldovei.”

În top cinci, cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, se mai găseşte un articol de pe digi24.ro, de pe b1.ro, hotnews.ro şi romanialibera.ro.

Cele mai share-uite şi apreciate articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și FacebrandsPRO.

1. digi24.ro, “Peste 100 de autocare din Voluntari au plecat spre Iași, la sfânta Parascheva”  

- 3.336 like-uri & share-uri;

2. b1.ro, “Proiect de lege: Pensionarii vor beneficia de bilete gratis la teatru, film și alte activități culturale”

- 2.363 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, “PSD propune eliminarea taxei pentru cazierul fiscal, care e deja gratuit” -

- 2.304 like-uri & share-uri;

4. hotnews.ro, “Clotilde Armand: PSD ne promite ca elimina 102 taxe insa isi pastreaza numarul de penali”, de C.Ivanov - 1.969 like-uri & share-uri;

5. romanialibera.ro, “DEZVĂLUIRI. Guvernul Cioloș confirmă presiunile asupra polițiștilor care anchetau moartea lui Bogdan Gigina. Petre Tobă a vrut să blocheze ancheta morții agentului din coloana lui Gabriel Oprea hărțuind polițiștii de la ‘Omoruri’, de Catalin Prisacariu, Mircea Marian

- 1667 like-uri & share-uri.

O menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri și de share-uri.

 

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo
 

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu