Skip to main content

PRESA DE AZI. Ancheta lui Tolontan, pe prima pagină din Adevărul: “Ioan Gyuri Pascu era adept al unui cult ostil medicinei”

 
PRESA DE AZI. Ancheta lui Tolontan, pe prima pagină din Adevărul: “Ioan Gyuri Pascu era adept al unui cult ostil medicinei”

PRESA DE AZI, cu titlul de ieri. Ziarul Adevărul iese pe aceleaşi dezvăluiri şi aproape acelaşi titlul folosit ieri de Gazeta Sporturilor despre cazul Ioan Gyuri Pascu: „Ioan Gyuri Pascu era adept al unui cult ostil medicinei” este varianta de titlul Adevărul, în timp ce pe tolo.ro titlul de ieri a fost:Gyuri Pascu frecventa un cult ostil medicinei moderne.

Publicitate

Subiectele ziarelor de astăzi: apartenenţa regretatului actor Ioan Gyuri Pascu la secta “Dang” (Adevărul), candidaţii cu dosare penale din PSD şi ALDE (România Liberă), şi reluarea scandalului stârnit de apariţia virusul E.coli din urmă cu şase luni (Evenimentul zilei).

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele din presa de azi:

Adevărul titrează azi în prima pagină: “Ioan Gyuri Pascu era adept al unui cult ostil medicinei

Coditianul deschide ediţia de azi cu subiectul publicat ieri de Cătălin Tolontan pe blogul personal, Tolo.ro, legat de apartenenţa artistului Ioan Gyuri Pascu la o sectă care era împotriva medicinei tradiţionale. Nici în privinţa titlului cei de la Adevărul nu au fost mai creativi. Acesta este aproape identic cu cel ales de echipa de la Gazeta Sporturilor.

“Mărturii recente arată că Ioan Gyuri Pascu era adeptul cultului Dang, iar la decesul artistului a contribuit faptul că acesta evita consultaţiile medicale. ‘Cei care ajung să creadă în practicile medicinei alternative o fac din cauza eşecurilor pe care le-a avut medicina alopată’, susţin experţii”, citaţi de Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, principalele subiecte ale presei de astăzi.

România Liberă: “PSD şi ALDE, aspiratoare de candidaţi penali

Potrivit RL, “Primii pe listele electorale pentru alegerile parlamentare anunţate deja de către Partidul Social-Democrat şi de către Alianţa Liberalilor şi Democraţilor sunt politicieni cu dosare penale notorii.”

Evenimentul zilei scrie astăzi despre “Secretele din spatele scandalului cu E.coli şi bebeluşii morţi”

“‘Ne-au pus să distrugem 20 de tone de produse, fără să aştepte rezultatul analizelor’”, susţine patronul fabricii de lactate Brădet”, pentru Evz.

Gazeta sporturilor: “Am greşit cu Săpunaru şi Bicfalvi

“Rudi Verkempinck, secundul lui Daum, face o analiză onestă a eroilor din partida cu Muntenegru. Belgianul îi invită pe suporteri să aibă aşteptări realiste de la echipa naţională, ‘nu putem juca precum Barcelona şi Bayern’, considerând că şi patru puncte în dubla cu Armenia şi Kazahstan ar păstra România în calculele calificării.”

Libertatea: “Bebeluş cu bani în bancă

“Înainte de a ajunge la primărie pentru a-şi înregistra copila, Bianca a făcut o oprire la bancă să-i asigure viitorul: i-a transferat 10.000 de euro într-un cont şi a jurat că până la 18 ani, fata ei, Sofia Natalia, va avea peste 200.000 de euro, bani de casă.”

Click!: “Turda face 18.000 de euro pe lună de când e singur

“Burlăcia îi prieşte de minune lui Gheorghe Turda. După ce i-a spus ‘adio!’ fostei iubite, artistul şi-a triplat numărul de concerte şi, totodată, i s-au umplut şi buzunarele de parale. Are săptămânal trei concerte, iar lunar a ajuns să încaseze o căsuţă de bani.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus