Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: „Colectiv, trauma care nu mai trece”

 
PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: „Colectiv, trauma care nu mai trece”

Colectiv, alegerile din Republica Moldova şi Complexul Energetic Oltenia, principalele subiecte din presa de azi.

Publicitate
  • Weekend Adevărul scrie în prima pagină despre incendiul din clubul Colectiv. Duminică se împlineşte un an de la eveniment.
  • România liberă deschide ediţia de azi cu subiectul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.
  • Evenimentul zilei iese azi cu subiectul prejudiciului de 170 de milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Weekend Adevărul: “Colectiv, trauma care nu mai trece”

Potrivit Weekend Adevărul, “comemorările dedicate victimelor incendiului din clubul Colectiv au readus în discuţie toate problemele societăţii. Rănile încă nevindecate de pe corpurile supravieţuitorilor spun, totuşi, mai mult decâr poveştile despre corupţie şi neglijenţă instituţională.”

România liberă: „Duminică, la Chişinău, meciul România - Rusia”

RL scrie azi că “duminică au loc alegeri prezidenţiale în Republica Moldova, iar tabăra sprijinită de Moscova are prima şansă. Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor, întruneşte circa 40% din intenţia de vot. Presa a relatat că el este finanţat de Rusia, printr-un off-shore. Pro-europenii sunt divizaţi şi trebuie să facă faţă acuzaţiilor serioase de coruăţie.”

Evenimentul zilei: „DNA nu a găsit niciun vinovat pentru un prejudiciu de zeci de milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia”

“Curtea de Conturi a sesizat procurorii anticorupţie pentru că responsabilii Complexului au contractat un credit de 170 de milioane de euro din care nu au tras niciun ban, dar au plătit dobânzi uriaşe”, scrie Evz în prima pagină.

Gazeta sporturilor: “Zbor lin”

„Steaua s-a calificat în optimi cu o victorie solidă la Suceava. Reghecampf şi-a găsit, în sfârşit, fundaşul dreapta: Ovidiu Popescu a deschis scorul, a mai marcat un gol valabil, anulat aiurea pentru ofsaid, şi a blocat banda care a reprezentat o problemă pentru Steaua în ultimii ani”, conchide GSP.

Libertatea: “Motivul divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay: îl lasă să fie tată”

„Neînţelegerile dintre cei doi soţi, ţinute departe de ochii publicului, sunt mai vechi şi au ca substrat faptul că turcul îşi doreşte foarte mult un copil, iar Andreea nu mai vrea, din motive obiective, să fie din nou mamă”, scrie Libertatea.

Click: “Şapte motive pentru care divorţează Andreea Marin”

„A treia căsnicie eşuată! E clar că Andreea marin n-are noroc în amor. Vedeta a anunţat ieri că mariajul cu medicul Tuncay Ozturk a ajuns la final, după nici trei ani”, conform tabloidului.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus