Skip to main content

Rise Moldova a lansat o secţiune cu informaţii despre candidaţii la preşedinţia Republicii Moldova

 
Rise Moldova a lansat o secţiune cu informaţii despre candidaţii la preşedinţia Republicii Moldova

Candidaţii la prezidenţialele din Moldova, sub lupa comunităţii de jurnalişti de investigaţie Rise Moldova. Organizaţia jurnalistică a lansat o secţiune cu informaţii despre candidaţii la preşedinţia Republicii Moldova.

Publicitate

„Platforma reprezintă o alternativă de informare corectă a cititorilor despre candidaţii la prezidenţiale. Asta pentru că în Moldova o mare parte din media este controlată de politicieni”, a spus pentru Paginademedia.ro Iurie Sănduţă, directorul Rise Moldova.

Pagina înglobează informaţii despre fiecare dintre cei 12 candidaţi la fotoliul de preşedinte al Republicii Moldova. Alegerile prezindenţiale din Republica Moldova sunt programate pentru data de 30 octombrie.

Ce informaţii se regăsesc pe site-ul Rise: Vârsta, apartenenţa politică, CV-ul, averea sau funcţiile politice deţinute anterior de candidaţi sunt puse la dispoziţia cetăţenilor moldoveni. Platforma conţine, de asemenea, investigaţiile realizate de RISE Moldova despre candidaţii care sunt sau au fost implicaţi în afaceri ilegale, dar şi despre jocurile de culise ale politicienilor moldoveni.

„Anchetele şi conexiunile de pe platforma noastră scot la suprafaţă mai multe jocuri de culise ale politicienilor. Arătăm cum mii de morţi au fost incluşi în Registrul de Stat al Alegătorului, cum sunt finanţate campaniile cu bani din offshore, cine sunt oligarhii din spatele candidaţilor, dar prezentăm şi afacerile ascunse ale candidaţilor”, a adăugat Iurie Sănduţă.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus