Skip to main content

România TV, o abordare care nu mai are nevoie de niciun comentariu: Colectiv și cea mai cumplită noapte ...pentru Ponta

 
România TV, o abordare care nu mai are nevoie de niciun comentariu: Colectiv și cea mai cumplită noapte ...pentru Ponta

FOTO. La fix un an de la tragedia din Colectiv, România TV s-a vorbit despre o altă „mare tragedie”. În emisiunea serii, la România Exclusiv, prezentată de Simona Gheorghe s-a vorbit despre „Cea mai cumplită noapte din viața lui Ponta”.

Publicitate

Aproape toată emisiunea, pe burtieră au rulat două mesaje: „Cea mai cumplită noapte din viața lui Ponta, ce făcea Iohannis” și „Omul care a stat lângă Ponta în noaptea execuției”.

A fost Colectiv "cea mai cumplită noapte" de care vorbea burtiera? În stilul România TV, despre altceva era vorba în titlul de pe ecran: mai târziu, în emisiune, telespectatorii aflau că "noaptea" de care vorbae burtiera nu era cea a tragediei, ci cea de dinaintea demisiei premierului de atunci.

Cazul Colectiv a fost analizat strict politic, iar discuția s-a axat pe "interpretarea" și pe victimizarea lui Victor Ponta.

Zeci de minute, s-a dezbătut iar fraza lui Ponta: "sper să nu se mai organizeze încă un Colectiv". O analiză "pe text": "Observați că a zis să nu se mai organizeze, nu să nu se mai întâmple", a notat Bogdan Chirieac.

Simona Gheorghe, în debutul emisiunii de duminică:

„Adevărul care a fost ascuns un an de zile. Ce s-a întâmplat după moartea în chinuri groaznice a 64 de oameni. Omul care a stat alături de Ponta în biroul din nopatea demisiei rupe tăcerea. O să-l auziți aici, în direct, la România Exclusiv (d. red. după zeci de minute, aflăm că "omul" este chiar cel care cotrolează postul, Sebastian Ghiță). Cine dădea telefoane de amenințare. Cine punea presiune ca Ponta să plece de la Guvern. O să vedeți despre cine este vorba. la un moment dat, o să vă arăt și cum vrea consilierul lui Klaus Iohannis să dărâme scena politică și mai mult decât atât anunță - atenție! - o nouă tragedie”. 

„Discutăm aceste informații, le disecăm cu invitații mei speciali din această seară: Pavel Abraham, Bogdan Chirieac și Ovidiu Zară.” 

„Vreau să-l auziți pe Victor Ponta, sunt dezvăluirile serii, aici, la România TV. O să vedeți ce spune despre ceea ce i s-a întâmplat. Cum a fost, practic, excutat politic și tot ceea ce a ascuns Iohannis.” 

Emisiunea a continuat dintr-un interviu mai vechi, din septembrie. acordat de Victor Ponta la România TV, fără a semneționa însă când a fost difuzat. Din fragmentele de interviu difuzate a reieșit și concluzia: „Doamne ferește, nu știu în ce să bat, să nu se mai organizeze încă un Colectiv”

În direct a intrat, după mai bine de 20 de minute de „teasing” și „omul care a fost alături de Victor Ponta în noaptea decisivă, în noaptea demisiei”. Nimeni altul decât domnul Sebastian Ghiță, omul de afaceri care controlează România TV. 

Cred că trebuie eliminată ipoteza cum că acolo la Colectiv cineva i-a incendiat pe acei tineri intenționat. Nu știu dacă acel lucru s-a întâmplat organizat. (...) Poate incendiul n-a fost organizat. Au căutat poate momentul cu motociclistul (Gigină, n. red). Un moment cu emoție. 

 Sebastian Ghiță a amintit în intervenția sa „argumentativă” și de momente precum moartea polițistului Gigină, care a ri fost folosit politic în defavoarea lui Ponta, pentru caracterul emoțional foarte puternic. 

FOTO

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este o rusine faptul ca acest post tv se numeste"Romania". Cine a autorizat ca acesti neica nimeni sa poarte acest nume ? Eu stiam ca numai institutiile statului au voie sa includa in titulatura sintagma Romania sau romanesc !!!
  • @Adi: nu esti singurul. Multi prefera sa dea ignore. Eu nu stiu cum nu se reformeaza CNA-ul pentru ca ii platim degeaba.
  • Cat de mizerabili pot fi unii ! Cum oare ii rabda pamantul? Numai mie imi provoaca o srare de *** aceasta televiziune?
  • daca la nivelul asta a ajuns audienta, chiar nu mai are rost sa emiti in Romania. nimic nu s-a schimbat si nu se va schimba in urmatoarele secole. s-a ajuns pana acolo incat sa faci audienta pe mormintele celor din colectiv, dansand pe ele cu subiecte de genul acesta.

    o mizerie morala din care nu stiu ce sanse avem sa mai iesim.
    rip
  • CNA-ul este partas la indobitocirea Romaniei prin lasarea unor astfel de posturi (de stiri) sa abereze. Care este informatia din aceasta emisiune? Ca ce indurerat era Ponta ca-si pierde scaunul deoarece reptilienii si Soros dadeau foc clubului si tinerii mureau arsi de vii? Asta frizeaza patologicul.

Trimite un comentariu