Skip to main content

România TV, o abordare care nu mai are nevoie de niciun comentariu: Colectiv şi cea mai cumplită noapte ...pentru Ponta

 
România TV, o abordare care nu mai are nevoie de niciun comentariu: Colectiv şi cea mai cumplită noapte ...pentru Ponta

FOTO. La fix un an de la tragedia din Colectiv, România TV s-a vorbit despre o altă „mare tragedie”. În emisiunea serii, la România Exclusiv, prezentată de Simona Gheorghe s-a vorbit despre „Cea mai cumplită noapte din viaţa lui Ponta”.

Publicitate

Aproape toată emisiunea, pe burtieră au rulat două mesaje: „Cea mai cumplită noapte din viaţa lui Ponta, ce făcea Iohannis” şi „Omul care a stat lângă Ponta în noaptea execuţiei”.

A fost Colectiv "cea mai cumplită noapte" de care vorbea burtiera? În stilul România TV, despre altceva era vorba în titlul de pe ecran: mai târziu, în emisiune, telespectatorii aflau că "noaptea" de care vorbae burtiera nu era cea a tragediei, ci cea de dinaintea demisiei premierului de atunci.

Cazul Colectiv a fost analizat strict politic, iar discuţia s-a axat pe "interpretarea" şi pe victimizarea lui Victor Ponta.

Zeci de minute, s-a dezbătut iar fraza lui Ponta: "sper să nu se mai organizeze încă un Colectiv". O analiză "pe text": "Observaţi că a zis să nu se mai organizeze, nu să nu se mai întâmple", a notat Bogdan Chirieac.

Simona Gheorghe, în debutul emisiunii de duminică:

„Adevărul care a fost ascuns un an de zile. Ce s-a întâmplat după moartea în chinuri groaznice a 64 de oameni. Omul care a stat alături de Ponta în biroul din nopatea demisiei rupe tăcerea. O să-l auziţi aici, în direct, la România Exclusiv (d. red. după zeci de minute, aflăm că "omul" este chiar cel care cotrolează postul, Sebastian Ghiţă). Cine dădea telefoane de ameninţare. Cine punea presiune ca Ponta să plece de la Guvern. O să vedeţi despre cine este vorba. la un moment dat, o să vă arăt şi cum vrea consilierul lui Klaus Iohannis să dărâme scena politică şi mai mult decât atât anunţă - atenţie! - o nouă tragedie”.

„Discutăm aceste informaţii, le disecăm cu invitaţii mei speciali din această seară: Pavel Abraham, Bogdan Chirieac şi Ovidiu Zară.”

„Vreau să-l auziţi pe Victor Ponta, sunt dezvăluirile serii, aici, la România TV. O să vedeţi ce spune despre ceea ce i s-a întâmplat. Cum a fost, practic, excutat politic şi tot ceea ce a ascuns Iohannis.”

Emisiunea a continuat dintr-un interviu mai vechi, din septembrie. acordat de Victor Ponta la România TV, fără a semneţiona însă când a fost difuzat. Din fragmentele de interviu difuzate a reieşit şi concluzia: „Doamne fereşte, nu ştiu în ce să bat, să nu se mai organizeze încă un Colectiv”

În direct a intrat, după mai bine de 20 de minute de „teasing” şi „omul care a fost alături de Victor Ponta în noaptea decisivă, în noaptea demisiei”. Nimeni altul decât domnul Sebastian Ghiţă, omul de afaceri care controlează România TV.

Cred că trebuie eliminată ipoteza cum că acolo la Colectiv cineva i-a incendiat pe acei tineri intenţionat. Nu ştiu dacă acel lucru s-a întâmplat organizat. (...) Poate incendiul n-a fost organizat. Au căutat poate momentul cu motociclistul (Gigină, n. red). Un moment cu emoţie.

Sebastian Ghiţă a amintit în intervenţia sa „argumentativă” şi de momente precum moartea poliţistului Gigină, care a ri fost folosit politic în defavoarea lui Ponta, pentru caracterul emoţional foarte puternic.

FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gilos gilos
    Este o rusine faptul ca acest post tv se numeste"Romania". Cine a autorizat ca acesti neica nimeni sa poarte acest nume ? Eu stiam ca numai institutiile statului au voie sa includa in titulatura sintagma Romania sau romanesc !!!
  • protectia muncii protectia muncii
    Cred ca OTV-ul a fost mic copil pe langa unele posturi TV din ziua de azi.
  • david david
    @Adi: nu esti singurul. Multi prefera sa dea ignore. Eu nu stiu cum nu se reformeaza CNA-ul pentru ca ii platim degeaba.
  • Adi Adi
    Cat de mizerabili pot fi unii ! Cum oare ii rabda pamantul? Numai mie imi provoaca o srare de *** aceasta televiziune?
  • vasai vasai
    daca la nivelul asta a ajuns audienta, chiar nu mai are rost sa emiti in Romania. nimic nu s-a schimbat si nu se va schimba in urmatoarele secole. s-a ajuns pana acolo incat sa faci audienta pe mormintele celor din colectiv, dansand pe ele cu subiecte de genul acesta.

    o mizerie morala din care nu stiu ce sanse avem sa mai iesim.
    rip
  • #Colectiv #Colectiv
    CNA-ul este partas la indobitocirea Romaniei prin lasarea unor astfel de posturi (de stiri) sa abereze. Care este informatia din aceasta emisiune? Ca ce indurerat era Ponta ca-si pierde scaunul deoarece reptilienii si Soros dadeau foc clubului si tinerii mureau arsi de vii? Asta frizeaza patologicul.

Trimite un comentariu

sus