Skip to main content

Sarah Jessica Parker, într-un nou serial de comedie la HBO. Premiera, simultan cu cea din SUA

 
Sarah Jessica Parker, într-un nou serial de comedie la HBO. Premiera, simultan cu cea din SUA

Sarah Jessica Parker, actrița cunoscută din Totul despre sex, este vedeta unui nou serial de comedie de la HBO. Producția intitulată Divorț/Divorce va avea premiera în România, pe 10 octombrie, în același timp cu premiera din Statele Unite ale Americii.

Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

Publicitate

Din distribuția serialului, care va avea episoade de jumătate de oră, fac parte, alături de Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore.

Despre noul serial cu Sarah Jessica Parker

Creat de Sharon Horgan, primul sezon, care are 10 episoade, o are în centru pe Frances care, după mai bine de un deceniu de mariaj și doi copii, începe să-și reevalueze viața și relația tensionată cu soțul ei, Robert. Divorț, care are momente de umor tăios în situații tensionate, este despre doi oameni care trec prin cel mai dificil moment al vieții lor și au sentimente mai intense unul pentru celălalt decât au avut în ultimii ani.

Imediat după Divorț, HBO va difuza serialul original HBO Insecure, care prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute.

Creatoarea Issa Rae vine la HBO cu acest serial de comedie, care le prezintă pe prietenele cele mai bune Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji și viața lor în Los Angeles.

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro și pe Pagina de Facebook

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu