Skip to main content

Legea îmi permite şi oricum n-am zburat doar la business! Tolo: 30 de călătorii, 29 la business

 
Legea îmi permite şi oricum n-am zburat doar la business! Tolo: 30 de călătorii, 29 la business
Foto: romania-actualitati.ro

"Este adevărat că zburați la business class?" "Da, conform legii, dar nu exclusiv". ”Nu exclusiv” înseamnă la Ovidiu Miculescu că a zburat o dată la economic", potrivit unui articol publicat pe tolo.ro, sub semnătura lui Cătălin Tolontan şi Răzvan Luţac.

Publicitate

Printr-un comunicat trimis ziarului ieri seară, Radio România recunoaște acuratețea listei deplasărilor directorului Ovidiu Miculescu, publicată de Gazeta Sporturilor şi Tolo.ro.

Gazeta Sporturilor a publicat recent o anchetă despre cheluielile cu deplasările ale lui Ovidiu Miculescu, șeful radioului public.

Răspunsurile lui Ovidiu Miculescu, oferite jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor:

– Este adevărat că ați avut 32 de deplasări externe în ultimii 2 ani?
– Da.

– Este adevărat că zburați la business class în timpul deplasărilor externe?
– Da, conform legii, dar nu exclusiv.

-Cum sunt hotărâte deplasările? În baza unui buget? Se întocmește un raport după?
-Deplasările se efectuează în baza mandatului acordat de Consiliu de Administrație, cu informare prealabilă și raport post-eveniment. Cheltuielile se înscriu în bugetul de deplasări aprobat la începutul anului în condițiile legii.

– Vă amintiți deplasarea de la Basel, 20-22 aprilie 2016? E adevărat că ați fost cazat la hotelul Ramada?
– Da, este hotelul în care a avut loc conferința și unde organizatorii au negociat prețuri speciale pentru cazarea participanților.

Din ancheta realizată de Tolontan şi Luţac reiese că Ovidiu Miculescu a făcut 32 de deplasări în străinătate în doi ani (iulie 2014 – iunie 2016).

"Radio România a plătit pentru Ovidiu Miculescu echivalentul a 110.000 de euro, mai mult decît a cheltuit radioul public cu toate deplasările celor 16 oameni care l-au însoțit pe directorul general, aici intrînd și o deplasare în care a mers Orchestra Radio, cu alți zeci de oameni!", potrivit tolo.ro. 

Ancheta integrală despre deplasările șefului radioului public, pe Tolo.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • E o nesimțire îtr-adevăr ce a făcut omul acesta, însă a trebui ca cineva să evalueze activitatea profesională a lui.
    La Radio nu am avut jaful de la TVR, Radioul și-a păstrat audiența, s-au făcut investiții în crearea unor programe noi, inclusiv programe online.
    Baiul este că mai toți oamenii care ajung în funcții de conducere nu mai pot fi trași de urechi de nimeni și au impresia că nu îi vede nimeni când se lăfăie.

Trimite un comentariu