Skip to main content

SOCIAL MEDIA. Buncărele antiatomice de la Catedrala Neamului, subiect de interes pentru internauţi

 
SOCIAL MEDIA. Buncărele antiatomice de la Catedrala Neamului, subiect de interes pentru internauţi

Catedrala Mântuirii Neamului are în subsol patru adăposturi antiatomice. Informaţiile Digi24 au strâns mii de distribuiri în social media.

Publicitate

Ştirea publicată ieri pe platforma online de ştiri Digi24.ro cu titlul “Catedrala Mântuirii Neamului are amenajate patru adăposturi antiatomice” a strâns aproape 4.500 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articolul publicat pe Digi24.ro:

“Sub placa de la parter au fost proiectate două săli polivalente, dotate cu altare, care vor funcţiona ca biserici: una situată la 16 metri adâncime, iar cealaltă la 11 metri. În perimetrul de la subsol mai sunt construite 42 de cripte, patru buncăre anti-atomice, un muzeu al creştinismului şi diverse spaţii pentru comunicare media.

‘Acesta este unul dintre cele patru adăposturi antiatomice impuse de legislaţia în vigoare. După cum puteţi vedea, ele sunt deja echipate conform legislaţiei. Tocurile uşilor sunt cuprinse deja în structura de beton a Catedralei’, explică ing. Vasile Crăcăoanu, consilier patriarhal.”

În top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri se mai regăsesc două articole de pe Hotnews.ro, unul de pe Ştirileprotv.ro şi unul de pe B1.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO

O menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri

1. Digi24.ro, “Catedrala Mântuirii Neamului are amenajate patru adăposturi antiatomice”

- 4.455 like-uri & share-uri;

2. Hotnews.ro, “Dacian Ciolos: Ma doare ca nimeni nu mai are incredere in nimeni; toata lumea porneste de la prezumtia de minciuna”, de V.M.

- 4.167 like-uri & share-uri;

3. Stirileprotv.ro, “Energia verde care seaca raurile si distruge speciile protejate. Cum au produs "baietii destepti" un dezastru ecologic”

- 3.935 like-uri & share-uri;

4. Hotnews.ro, “Ordonanta care ajuta plagiatorii merge mai departe: Comisia pentru invatamant din Senat a respins cererea de reexaminare depusa de Iohannis si a trimis-o la votul definitive”

- 3826 like-uri & share-uri;

5. B1.ro, “Băsescu: România nu poate avea un premier mai bun decât mine. Dacă sunt util partidului, voi candida” - 2.976 like-uri & share-uri;

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus