Skip to main content

Supravieţuitorul a căzut pe trei în lupta cu Chefii de pe Antena 1

 
Supravieţuitorul a căzut pe trei în lupta cu Chefii de pe Antena 1

Supravieţuitorul de pe Pro TV a fost aseară pe locul al treilea pe intervalul de intersecţie cu Chefi la cuţite, de pe Antena 1, pe două targeturi.

Publicitate

Reality-show-ul prezentat de Dragoş Bucurenci a fost după Antena 1 şi Kanal D şi la nivel naţional, dar şi la oraşe. Pe publicul comercial, Pro TV a fost pe locul doi, la 130.000 de telespectatori în urma foştilor Masterchefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Paginademedia.ro prezintă cifrele de marţi, 4 octombrie, pe intervalul Supravieţuitorul-Chefi la Cuţite (20.30-22.15):

NAŢIONAL. O medie de 1,12 milioane de români pentru Supravieţuitorul de pe Pro TV, faţă de 1,4 milioane la Chefi la cuţite (Antena 1) şi 1,16 milioane la Kanal D (cu serialul turcesc Guneş).

URBAN. La oraşe, show-ul de pe Pro TV a numărat 620.000 de telespectatori medie. Pe Antena 1 se uitau 820.000 de persoane, iar la Kanal D erau 640.000.

COMERCIAL. Un număr de 375.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru Supravieţuitorul. Pe intervalul de intersecţie cu reality-showul, Chefii de pe Antena 1 aveau jumătate de milion de telespectatori între 18 şi 49 de ani în faţa televizoarelor.

Audienta posturilor TV marţi, 4 octombrie, pe intervalul de intersecţie Supravieţuitorul - Chefi la cuţite (20.30-22.15), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 1.426.000 7.9 16.4
2 Kanal D 1.164.000 6.5 13.4
3 Pro TV 1.123.000 6.3 13
4 Antena 3 543.000 3 6.3
5 Romania TV 484.000 2.7 5.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 4 octombrie, pe intervalul de intersecţie Supravieţuitorul - Chefi la cuţite (20.30-22.15), în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 817.000 8.4 16.7
2 Kanal D 641.000 6.6 13.1
3 Pro TV 619.000 6.4 12.7
4 Antena 3 342.000 3.5 7
5 Romania TV 298.000 3.1 6.1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 4 octombrie, pe intervalul de intersecţie Supravieţuitorul - Chefi la cuţite (20.30-22.15), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 503.000 11.2 26.2
2 Pro TV 373.000 8.4 19.4
3 Kanal D 213.000 4.8 11.1
4 TVR 1 69.000 1.6 3.6
5 Antena 3 52.000 1.2 2.7





Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Virgiliu Virgiliu
    Un show care mai mult seamana cu La Maruta ( care deja e praf ). In fiecare epsiod vezi maxim 5 min actiune in rest doar drama, discutii, plansete.....arata oribil. Si totul arata ca actorie, nimic nu pare real. De exemplu pe tot parcursul showului nu a fost aratat cum prind pestele, pe care se lauda ca l-au prins, mai mult, toti pestii prinsi erau morti.... Din cate stiu eu, un peste scos din apa poate sa se zbata cel putin o ora, ei veneau cu pestii lesinati....e clar de unde ii aveau. Oricum naspa. M-am uitat decat la primele 2 episoade si atat.....Pacat, putea fi un show misto!
  • undertaker undertaker
    au dat afara masterchef --- original cu bontea dumitrescu scarlatescu care erau carismatici si aveau vorbele la ei --- si au luat alti 3 chefi crezand ca toate mustele fac miere --- Patrizia tocuri inalte era buna de dus la Fashion tv Hadean care era cam molcom la vorba si Foa marele chef care mirosea mancarea in furculita --- asa au reusit sa strice ceva ce mergea BINE . Cat despre Supravietuitorul ce sa zic --- m-am uitat putin la inceput dar parca nu are sare si piper --- plus prea multa publicitate tableta Telekom care e parca rupta din Rai si un prezentator cam insipid si care nu prea este din acest Show
  • cristi cristi
    F
    05.10.2016 @ 15:26
    "Altfel, nu m ar surprinde ca luni la 20:30 sa apară film."
    Esti tare!
  • mile mile
    cipica , lasa linguselile de postac protevist
  • Cipica Cipica
    Mi se pare mie sau nu i mai face publicitate la SUPRAVIETUITORUL , oare se intampla ceva
  • c++ c++
    Ar fi interesant sa ne explice cineva din media cat la % din rating, ma refer la cel necontorizat de kantar media il reprezinta cei ce se uita la HD. Pt ca daca supravietuitorul are sa zicem 18% pe comercial fara HD si sefi la cutite 20% care e doar SD, in realitate cu cei care se uita la HD s-ar putea sa iasa cu cel putin 5 puncte procentuale peste antena 1.
  • Daniel Dobrovescu Daniel Dobrovescu
    ProTV HD nu este contorizat de Kantar Media .
  • Danny Danny
    Esec total a fost emisiunea asta, judecand dupa audiente. N-am urmarit-o pentru ca nu e genul meu de show, dar banuiesc, din cate am citit aici, ca n-am pierdut mai nimic. Chefii si-au stabilizat pozitia, iar cand formatul hipermediatizat e depasit si de Gunes (care, totusi, e un serial OK), e cazul sa recunosti ca ai dat chix!
  • Laurentiu Laurentiu
    Mai bine faceau Big Brother, ala fiind in direct mai poti schimba tactica pe parcurs. Asta e deja filmat, montat(prost) si nu mai ai ce'i face.

    Mie personal, nu imi place pentru ca... 1. Prea multa reclama pentru sponsori. 2.Prezentatorul emisiunii e inafara peisajului. 3. Probleme fac 5 minute din emisiune in rest... au crezut ca scot o drama car va prinde. 4.Cum sa bagi o tableta intr-un astfel de show ? Mai bagai si la sponsoru ala ceva reclama moca in calup si mai scoatel din emisiune ca ori cat de "nepriceput" ar fi romanul la plasarea de produse, simte ca ceva nu e tocmai ok. Aaaa si cum spunea cineva mai sus, probele sunt mega, dar mega soft.

    Personal, sper sa nu mai faca si sezonul 2 pentru e clar ca nu stiu sa produca acest format, in primul rand nu l'au inteles ei. Cum am spus si la inceput, Big Brother, chiar daca nu am fost mare fan, ar putea avea o sansa. Eh, si asta pentru ca pro-u vrea neaparat un reality-show.

    Mda.. mai e si varianta in care... ori nu sunt ei buni pe reality, ori Romania nu gusta sau nu e inca pregatita pentru show-uri de acest gen.
  • moise moise
    @iuli, nu spune la ce sa se uite lumea, doar ca serialele turcești/indiene/sudamericane/coreene nu mă atrag deloc , iar la televiziunile de știri nu m-aș uita nici să îmi plătească.
    nu stiu cum sunt măsurate audiențele pt posturile hd, sunt adunate măsurătorile cu cele sd?
  • maria maria
    Daca Pro TV ar fi filmat din timp un nou sezon de Masterchef (ideal cu juriul neschimbat) acum ar fi avut o solutie salvatoare. Oricum a fost o mare prostie sa scoata Masterchef din grila de toamna dupa doua sezone de succes. Acum au schimbat juriul si risca sa isi piarda publicul cu o pauza Masterchef de un an si 3 luni.
    Emisiunile de baza ale Pro TV raman cele de pe vremea lui Sarbu: Romanii au Talent, Vocea Romaniei si Masterchef.
  • Expertul, Expertul,
    In Slovacia, TVMarkiza, statie CME, a mutat din aceasta saptamana, survivor dupa ora 23.00. TVMarkiza si-a salvat pozitia de lider In Prime Time, inlocuind Survivor cu un *** show, dar ProTV n-a fost pregatit de esec!.
  • Cipica Cipica
    Iuli depinde cine stie ce prosti mai fac pana in primavara . sunt inprevizibili . . vom vedea
  • mile mile
    f, , insula iubirii tine 3 ore si face rating asemanator
  • Iuli Iuli
    @cipica, audientele sunt adevarate. Sa doar cand Antena e pe 1 nu sunt adevarate? Pai asta inseamna ca Pro plateste sa fie pe 1, dar nu, audientele sunt 100% reale. Si crezi ca Pro o sa bage Ferma? Nu mai au loc. Din primavara o sa fie MasterChef (luni si marti), Vocea Jr.(miercuri), Las fierbinti(joi), Romanii au talent (vineri) si Filme din weekend.

Trimite un comentariu

sus