Skip to main content

Televiziunea Română, de la seriale coreene la japoneze. Aripi de mătase, prima producţie de acest gen, la TVR 2

 
Televiziunea Română, de la seriale coreene la japoneze. Aripi de mătase, prima producţie de acest gen, la TVR 2

Televiziunea Română a trecut de la serialele coreene, care s-au dovedit de succes în urmă cu şase ani la TVR 1, la producţii japoneze pe TVR 2. 

Reamintim că, în 2010, serialele coreene erau „pe val” la postul public. Pe atunci, Secretele de la palat „bătuse” Telejurnalul în audiență, iar singura emisiune cu cifre peste serial era „O dată-n viață”, după cum Paginademedia.ro scria AICI.

Publicitate

TVR 2, care va trece printr-un proces de modificare a grilei, anunţă lansarea serialului japonez "Aripi de mătase". Producţia va fi difuzată începând de săptămâna viitoare. Mai multe detalii despre noul serial găsiţi pe PaginadeSeriale.ro, AICI

 

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro și pe Pagina de Facebook

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mulțumesc MULT.imi doream de mult să vad un serial japonez la tv.va mulțumesc pentru munca depusă țineți tot asa TVR.
  • Pentru Iuli - La TVR 2 se dau filme romanesti in fiecare marti (premiere) si duminică (la "Duminica filmului romanesc" - ciclu care exista de ani buni)
  • In loc sa difuzeze filme ROMANESTI produse recent, si baga toata nimicurile.. Trist ca nu ofera programe ROMANESTI
  • E o decizie minunata! Bravo grupului de la Iasi reinstalat in forta in fruntea TVR! Irina Radu, cu mare experienta si sirg in presa comunista, Carla Tompea, fiica de mare profesor de Marxism, Corneliu Calota, purtator de cuvint al guvernului Ponta (asta e oltean si tupeist, plus ***, Gherghescu, alt *** fara coloana vertebrala;. Bataia de joc fata de telespectatori este totala! Atentie, sunt Livia Pilă cea adevărată!

Trimite un comentariu