Skip to main content

Tolontan, pe primele două locuri în blogosferă cu articole despre sistemul medical şi taxa Radio-TV

 
tolontan
tolontan

Două articole de pe Tolo.ro ocupă primele două poziţii în top cinci cele mai distribuite şi apreciate materiale din blogosferă. Primul despre sistemul medical, al doilea despre eliminarea taxei Radio-TV.

Publicitate

Cele două materiale, un interviu cu un doctor care a vorbit despre problemele din sistemul medical şi un articol de opinie despre decizia lui Liviu Dragnea de a scote taxa Radio-TV, au adunat, cumulat, aproape 4.400 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro

  • Articolul lui Tolo de pe prima poziţie, cu titlul “DOCTOR CARE PLEACĂ DIN ŢARĂ: CÂND AM DAT LA FACULTATE, AM FOST SFĂTUIT SĂ NU MERG LA MEDICINĂ DACĂ NU AM BANI SAU PILE! AM SPUS ATUNCI CĂ SUNT PROSTII. NU SUNT PROSTII DELOC”, a adunat peste 3.000 de aprecieri şi distribuiri.

Din materialul de pe Tolo.ro:

“Aşa cum se întâmplă cu mulţi dintre medici, a cerut anonimat.

‘Plec în curând în străinătate, dar va mai dura până când nu vor putea să-mi facă rău’, spune doctorul din Cluj.

- Aţi văzut cum arată listele cu numele pocite pentru concursul de specialitate? Care e, de fapt, miza?

- Miza e să pici la un anumit profesor doctor sau să eviţi un alt profesor doctor. Profesorii sunt, de fapt, şefii sistemului românesc de sănătate.”

  • Materialul de pe poziţia secundă, de pe blogul Tolo.ro, cu titlul “LA CE NU S-A GÂNDIT DRAGNEA CÎND A TRECUT TVR ŞI RRA LA GUVERN. ÎN VREME DE PACE, MODERATORII TV DE LA NOI VORBESC PRECUM CEI DIN INDIA, AFLATĂ PE PICIOR DE RĂZBOI CU PAKISTANUL”, a strâns peste 1.100 de like-uri şi share-uri.

Extras din materialul de pe Tolo.ro:

“Azi, Parlamentul a trecut TVR şi RRA la Guvern. Liviu Dragnea s-a implicat personal.

Liderul PSD a evitat să ia în calcul nevoia de conversaţie naţională civilizată. Teoretic, TVR şi RRA au un rol crucial într-un dialog raţional.

Media publică are datoria de a fi nepartizană şi echilibrată. Dar asta se poate realiza dacă e în directă legătură cu cetăţeanul, prin taxă, nu dacă trece în finanţarea Guvernului.

Cînd norma impusă gîndirii publice de către discursul televiziunilor private, care gonesc legitim după audienţă, este prejudecata, partizanatul şi stereotipul violent, televiziunea şi radioul public au misiunea de a contrabalansa.”

În top cinci cele mai distribuite şi apreciate articole din blogosferă au mai intrat un material de pe Blogurile Adevărul, unul de pe Biziday.ro şi unul de pe blogul Cabral.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Top cinci cele mai distribuite şi apreciate articole din blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Tolo.ro, “DOCTOR CARE PLEACĂ DIN ŢARĂ: CÂND AM DAT LA FACULTATE, AM FOST SFĂTUIT SĂ NU MERG LA MEDICINĂ DACĂ NU AM BANI SAU PILE! AM SPUS ATUNCI CĂ SUNT PROSTII. NU SUNT PROSTII DELOC”

- 3.224 share-uri şi like-uri pe facebook;

2. Tolo.ro, “LA CE NU S-A GÂNDIT DRAGNEA CÎND A TRECUT TVR ŞI RRA LA GUVERN. ÎN VREME DE PACE, MODERATORII TV DE LA NOI VORBESC PRECUM CEI DIN INDIA, AFLATĂ PE PICIOR DE RĂZBOI CU PAKISTANUL”

- 1.171 share-uri şi like-uri pe facebook;

3. Blogurile Adevărul, ”Stimate academician Leon Dănăilă, cu respect, sunteţi un naiv!”, de Daniel Gorgonaru

- 1.023 share-uri şi like-uri pe facebook;

"E limpede pentru toată lumea că asistăm, odată cu anunţarea candidaturilor pentru Parlament, la o glumă proastă din partea PNL. Dacă promisa reformă a clasei politice, trâmbiţată de doamna Alina Gorghiu, înseamnă să-i pui la un loc pe marele neurochirurg Leon Dănăilă, pe mama lui Cătălin Cherecheş şi pe susţinătorul plagiatorilor Teodor Atanasiu, mă întreb câte broaşte cred liberalii că sunt dispuşi să înghită alegătorii lor."

4. Biziday.ro, ”Afacerea BK la final… SRI! SIE! Mai exact pentru ce vă plătim?”

- 981 share-uri şi like-uri pe facebook;

"Prin toamna anului trecut atrăgeam atenţia asupra tendinţei SRI de a ieşi din lupta anticorupţie, o chestie evidentă pentru cine ştia să citească apetitul noului şef al SRI pentru fapte de glorie şi shouri cu mascaţi care ridică la tv de urechi terorişti adolescenţi."

5. Cabral.ro, “Putin plecat.”

- 743 share-uri şi like-uri pe facebook;

"Sa traiti! Nu vreau sa va tin mult, am plecat in #TheThailandRace despre care va povesteam acum cateva saptamani. Suntem deja la Bangkok si incercam sa ne acomodam cu temperaturile si fusul orar. Acum faza e in felul urmator: o sa public de pe aici ceva poze. Unele dintre ele vor arata niste locuri frumoase, sper."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus