Skip to main content

TVR face angajări la ştiri. Ce posturi scoate la concurs televiziunea

 
tvr
tvr

Televiziunea Română face angajări la ştiri. TVR caută profesionişti pentru posturile de jurnalist TV, videojurnalist, documentarist şi editor de montaj.

Publicitate

Irina Radu, directorul TVR, spune că, pe lângă posturile scoase la concurs, în postul public sunt mai multe poziţii libere, dar vor rămâne neocupate din raţiuni de economie.

Anunţul TVR:

Televiziunea publică va organiza, începând din luna noiembrie, concursuri pentru ocuparea mai multor posturi în cadrul Direcţiei Ştiri şi Producţie.

Decizia vine în contextul în care TVR nu a mai organizat, în ultimii ani, concursuri pentru completarea schemei de personal, mai ales de la Ştiri. Deşi situaţia financiară a instituţiei este în continuare dificilă, demersul vine ca o măsură organizatorică necesară într-una dintre zonele unde activitatea este prioritară. Pentru a putea supravieţui, TVR are nevoie de rezultate, iar pentru a le obţine sunt necesari profesionişti tineri, cu experienţă, care provin din medii diferite şi pot îmbunătăţi rezultatele Televiziunii.

„Economiile trebuie făcute în sectoarele unde există excedent, nu acolo unde influenţează rezultatul aşteptat de telespectator”, a declarat Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR. „Adică, deşi mai există posturi libere, având în vedere situaţia financiară grea, nu dorim să le ocupăm, chiar dacă acestea sunt disponibile”, a mai adăugat PDG al TVR.

Dacă sunteţi interesaţi de o carieră în cadrul Televiziunii Române, puteţi aplica pentru unul din posturile disponibile în cadrul Direcţiei Ştiri:

•Jurnalist TV Senior – 1 post, Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni;

•Jurnalist TV (S) – 5 posturi, Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni;

•Videojurnalist (S) – 2 posturi, Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni;

•Jurnalist TV (S) – 1 post, Colectiv Online;

•Documentarist (M) – 1 post, Digital Workflowţ

•Editor de montaj – 5 posturi

Înscrierile pentru concursuri se fac până la data de 11 noiembrie 2016, ora 16.00, inclusiv. Concursurile vor avea loc la sediul SRTv, in perioada 15.11.2016 - 11.12.2016.

Pentru a participa la concursuri, candidaţii trebuie să depună, obligatoriu, următoarele documente: curriculum vitae, scrisoare de intenţie (în care vă rugăm să precizaţi codul postului) şi copii ale documentelor care să ateste studiile şi experienţa solicitate, la Registratura SRTv din Strada Ermil Pangratti sau la adresa: Societatea Română de Televiziune, Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, corp Studiouri Pangratti, etaj 2, camera 204, Bucureşti sau e-mail: [email protected], până la data de 11.11.2016 , ora 16.00, inclusiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jules jules
    tvr tine pe bani grei loaze ca : burtea , almasan etc pe banii contribuabililor
  • Silviu Dalcaran Silviu Dalcaran
    De de nu mergeți la facultățile de jurnalism, relații publice și comunicare+ actorie/regie, istorie să vorbiți cu profesorii de acolo pentru colaborări ?Studenții, profesorii pot reda imaginea TVR-ului de școală a vedetelor. Hei căutați genii,,,,,, nu pile.
  • Marius Dobrin Marius Dobrin
    De unde are bani Tvr sa le dea unor looseri precum Zeicescu, Cristache, Arcat, Dumitrescu 12000 de lei pe luna? Mai ales că e vorba despre niște resăpați, niște fomisti aduși de la Oficiul de plasare?
  • livia pila livia pila
    Irina Radu are deja in buzunar lista celor ce trebuie sa cistige, Dumitrescu nu a dat concurs fiindca e pila ei, iar alta data afara de peste tot pe nume Arvat e pila si amica lui Zgabercea, astea sunt marile noi vedete din TVR. Niste fosti someri, niste looseri recuperati si facuti oameni pe criterii extra-profesionale!
  • ady ady
    o televiziune normala functioneaza cu jumatate din oamenii pe care ii are tv nepotismul s.a.! pe bune se organizeaza concurs!?...:) banuiesc ca este o gluma sau un banc!
  • George George
    @ Ion Tudorancea
    Ai atata DREPTAE in ceea ce spui. Habar n-am cu ce se ocupa SINDICATUL si Comitetul Director incat permit asemenea manevre. S-au dat afara vreo 600 de tvr-isti. S-a tot amenintat apoi ca inca mai trebuie multi dati afara. Acum, din contra, e nevoie de angajari!
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    De ce nu ii transfera la Stiri pe cei in surplus la alte redactii care stau degeaba, beau interminabile cafele sau nici nu calca pe la job? Ce a muncit in ultimele sase luni Andra Gavril? Dar Luminita Velciu? Dar Adi Bucur?
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Ce concurs a dat Emma Zeicescu? Dar antenistul Ionuț Cristache? Dar George Dumitrescu? De reconversie profesionala a auzit Irina Radu? Cite pile personale și politice are doamna pdg?
  • Ion Ion
    si cei care au fost angajati deja in ultimele saptamani...ce concursuri au dat???
  • George George
    Frumos a mai fost moderat comentariul meu!
    A disparut de tot.
  • George George
    E clar. Mai trebuie sa intre cativa in TVR (comanda PSD, copii, nepoti, vecini, prieteni,...).
    Se da si concurs. De forma ca de ob icei.

Trimite un comentariu

sus