Skip to main content

VIDEO. Ce-au făcut la Parlament Andreea Marin, Tily Niculae, Virgil Ianţu şi trupa Itsy Bitsy

 
VIDEO. Ce-au făcut la Parlament Andreea Marin, Tily Niculae, Virgil Ianţu şi trupa Itsy Bitsy
Foto: Itsy Bitsy

Deputaţii au fost întâmpinaţi ieri la Parlament de Andreea Marin, Tily Niculae, Virgil Ianţu şi un grup de copii care susţin împreună cu Itsy Bitsy FM legea ce poate declara 1 Iunie zi liberă naţională.

Propunerea legislativă este susținută de campania derulată de grupul de inițiativă format din Itsy Bitsy FM şi Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, liderii de opinie - Andreea Marin, Virgil Ianțu și Tily Niculae, parlamentari, specialiști psihologi, asociații de părinți. Detalii, AICI

Publicitate

"Campania urmărește să îmbunătăţească relația dintre copiii și părinții din România, determinându-i pe cei din urmă să petreacă timp de calitate împreună cu cei mici", potrivit reprezentanţilor Itsy Bitsy FM.

Camera Deputaţilor a dezbătut deja propunerea legislativă care modifică articolul 139 din Legea nr. 53 / 2003 - Codul Muncii, ce vizează declararea zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, zi liberă la nivel național. Urmează votul în plenul Camerei Deputaţilor pentru ca ziua de 1 Iunie să fie declarată zi liberă. 

VIDEO. Montaj realizat de Itsy Bitsy, via Facebook

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu