Skip to main content

VIDEO. Discovery a lansat prima producție virtual reality. Castelul bântuit, filmat la Castelul Corvinilor

 
VIDEO. Discovery a lansat prima producție virtual reality. Castelul bântuit, filmat la Castelul Corvinilor
foto: gazetadedimineata.ro

În prag de Halloween, Discovery a lansat primul scurt metraj pentru virtual reality, un filmuleț horror, filmat la Castelul Corvinilor. Compania a lansat la nivel global scurt-metrajul Castelul bântuit, prima producţie VR din istoria companiei media.

Producţia a fost filmată la începutul lunii octombrie în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, de o echipă de experţi din Statele Unite, România şi Marea Britanie.
 
Scurt-metrajul, filmat în alb-negru, este creat special pentru Halloween. „Pelicula face trimitere la expresionismul german şi la personajul Dracula al lui Bram Stoker”, spun reprezentanții Discovery.
 
Producţia Castelul bântuit este disponibil pe aplicația mobilă Discovery VR de pe IOS și Android și pe DiscoveryVR.com, pe diverse website-uri din portofoliul Discovery, pe canalul oficial de YouTube, pe Facebook, dar și pe website-ul oficial al Castelului Corvinilor.
 
 
Publicitate

Cory Key, Vicepreședinte, Interactive, Discovery Agency:

“Castelul bântuit este prima noastră experiență de ficțiune 360° VR și suntem foarte entuziasmați și curioși să vedem cum vor reacționa fanii.”


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu