Skip to main content

VIDEO. Discovery a lansat prima producţie virtual reality. Castelul bântuit, filmat la Castelul Corvinilor

 
foto: gazetadedimineata.ro
foto: gazetadedimineata.ro

În prag de Halloween, Discovery a lansat primul scurt metraj pentru virtual reality, un filmuleţ horror, filmat la Castelul Corvinilor. Compania a lansat la nivel global scurt-metrajul Castelul bântuit, prima producţie VR din istoria companiei media.

Publicitate
Producţia a fost filmată la începutul lunii octombrie în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, de o echipă de experţi din Statele Unite, România şi Marea Britanie.
Scurt-metrajul, filmat în alb-negru, este creat special pentru Halloween. „Pelicula face trimitere la expresionismul german şi la personajul Dracula al lui Bram Stoker”, spun reprezentanţii Discovery.

Producţia Castelul bântuit este disponibil pe aplicaţia mobilă Discovery VR de pe IOS şi Android şi pe DiscoveryVR.com, pe diverse website-uri din portofoliul Discovery, pe canalul oficial de YouTube, pe Facebook, dar şi pe website-ul oficial al Castelului Corvinilor.

Cory Key, Vicepreşedinte, Interactive, Discovery Agency:

“Castelul bântuit este prima noastră experienţă de ficţiune 360° VR şi suntem foarte entuziasmaţi şi curioşi să vedem cum vor reacţiona fanii.”


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus