Skip to main content

VIDEO. Show-ul "The Ultimate Thriller–The Michael Jackson Tribute", la TVR

 
VIDEO. Show-ul "The Ultimate Thriller–The Michael Jackson Tribute", la TVR

Show-ul susţinut de echipa lui Michael Jackson, în această vară la Bucureşti, alături de cea mai bună sosie a Regelui pop, va fi transmis mâine seară pe TVR 1 şi TVR HD, pe 7 octombrie, de la ora 23.10.

Publicitate

Show-ul The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute în România a fost organizat de Music Management Event, în parteneriat cu TVR.

Faimoasa chitaristă Jennifer Batten, coregraful LaVelle Smith Jr., compozitorul şi inginerul de sunet Michael Prince, basistul Sam Sims – figuri rămase emblematice pentru apariţiile alături de Michael Jackson – şi restul echipei starului pop s-au întâlnit, la şapte ani de la dispariţia Regelui, într-un spectacol-tribut.

Povestea turneului organizat în cinstea lui Michael Jackson

După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toată echipa megastarului (inginer de sunet, chitarist, basist, coregraf, dansatori, backing vocals etc.) să se reunească special pentru acest spectacol-tribut, care îmbină hit-urile promovate în turneele „Bad" şi „Dangerous".

România a fost prima ţară care a găzduit turneul mondial The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute. Spectacolul s-a desfăşurat la Sala Polivalentă, în această vară.

Piese precum Thriller, Billie Jean, Beat It, Man in the Mirror, Bad, The Way You Make Me Feel, Speed Demon, Black or White sau Heal the World fac din The Ultimate Thriller un spectacol incendiar, ce reuşeşte să transpună publicul în universul Michael Jackson.

VIDEO. Fragment din concertul tribut Michael Jackson - ,,The Ultimate Thriller”

ISTORIE. Prima venire a Regelui pop în ţara noastră a fost pe 1 octombrie 1992, când cariera lui Michael Jackson era la apogeu. Pentru România acelor vremuri, evenimentul era atât de important, încât nu a avut doar o mare importanţă artistică, ci şi una politică.

Michael Jackson inclusese în turneul său mondial, „Dangerous World Tour”, o mică ţară proaspăt eliberată din comunism. Artistul a concertat în 1996 pentru a doua oară la Bucureşti, aducând noul său turneu, „History”.

România era atunci a treia oprire a lungului şir de spectacole, după Praga şi Budapesta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus