Skip to main content

A fost desemnat primul câştigător Supravieţuitorul. Marele premiu: 100.000 de euro

 
A fost desemnat primul câştigător Supravieţuitorul. Marele premiu: 100.000 de euro

După 44 de zile petrecute în Filipine, dintre care marea majoritate pe Insula exilului, Lucian a câştigat, în această seară, titlul de unicul supravieţuitor şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Publicitate

„Mă simt excepţional. De fapt, e un cuvânt mic. Mă simt aşa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câştigător!”, a spus Lucian chiar după ce a aflat că el este câştigătorul Supravieţuitorul.

Lucian a primit 4 voturi, de la Adina, Andreea, Mircea A. şi Raisa, Iulian a fost votat de Mircea S. şi Robert, iar Otniela a primit numai un vot, de la Andrei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lili Lili
    As minți dacă as spune ca am văzut emisiunea, dar am mai urmarit-o de câteva ori. Chestia e ca personajul care a câștigat mi-a fost antipatic din start. Nu pot explica de ce. Pur și simplu era antipatic. Și am avut impresia ca la fel simțeau și ceilalți concurenți. Poate ca nu am înțeles bine din moment ce l-au votat...
  • Moky Moky
    Moky A fost pe deplin meritat castigatorul.Bravo! Lucian.
  • mad79 mad79
    Nu este pentru orice *** acest show!
    Lucian nu a fost preferatul meu,dar sa rezisti pe exil in acele conditii,mai bine deo luna,inseamna ca ai o vointa de fier.
    Hai cu sezonul2,dar sa fie mai scurt si cu alt prezentator!
  • Florin Mihai Florin Mihai
    Nu conteaza cine a castigat. Showul a fost super . Sper sa mai faca si sezonul 2
  • Ionut Ionut
    Audiente de luni si marti seara de la emisiunea poftiti la munca? Pe un alt site am vazut pe primul loc kanal d, 2. Antena1 iar 3 protv pe ziua de luni
  • Iuli Iuli
    A luat sfarsit rusinea ProTV. Pacat ca am stat atatea ore sa vad show-ul, iar la final sa castige un caz social si un concurent care a fost primul eliminat si doar a stat pe insula Exil-ului +a primit tratament special, restul nu!

    Adevaratii supravietuitori sunt Andrei-Otniela-Amza-Robert.

Trimite un comentariu

sus