Skip to main content

Prințesa urbană, "regina" zilei în blogosferă. Cum te comporți cu copiii în casă?

 
Prințesa urbană, "regina" zilei în blogosferă. Cum te comporți cu copiii în casă?

Prinţesa urbană, prinţesă şi în blogosferă. Un articol despre cum să te comporţi cu copiii în casă pentru o “atmosferă relaxantă”, postat pe blogul Printesaurbana.ro, a trezit interesul internauţilor.

Publicitate

Materialul cu titlul “Jocuri şi idei pentru o atmosferă mai relaxată într-o casă cu copii" a adunat ieri peste o mie de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articol:

“Multă lume mă întreabă cum reușesc eu dom’le să mă joc atâta cu copiii, cum de nu mă plictisesc, cum de ai mei nu spun NU, ce copii mai am și eu, de ce la mine pare ușor și la ei e greu etc. Întâi de toate, nu e mereu ușor nici la noi. Și aici se urlă din jos înspre în sus, se spune NU, se trântesc uși preadolescentin (parcă am văzut ceva studii care zic că, mai nou, adolescența începe la 2 ani și jumătate), uneori îi mai iau pe sus când nimic altceva nu funcționează, alteori scot fum pe nări și flăcări pe urechi. Daaar în majoritatea zilelor, mai mult se râde decât se plânge, pe toate flancurile.”

Top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă a mai adunat două materiale de blogurile Lucianmandruta.com şi două de pe Blogurile Adevărul.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai distruibuite şi apreciate articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

1. Printesaurbana.ro, “Jocuri şi idei pentru o atmosferă mai relaxată într-o casă cu copii"

- 1076 likes & shares;

2. Lucianmandruta.com, “Duck Fonald! Ce naiba ii trebuia Americii un Becali?”

- 571 likes & shares;

3. Blogurile Adevărul, “România pute de români”, de Mircea Toma

- 494 likes & shares;

4. Lucianmandruta.com, “Hai să spargem toți banii! PSD ne arată cum ar fi dacă s-ar lua dupa electoratul său”

- 382 likes & shares;

5. Blogurile Adevărul, “Soţia unui fost poliţist condamnat pentru legături cu clanul Cămătaru, cap de listă la Senat din partea PNL”, de Daniel Gorgonaru

- 268 likes & shares.

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu