Skip to main content

Bogdan Ciuclaru, fost Radio 21, se alătură Pro FM şi Digi FM

 
Bogdan Ciuclaru, fost Radio 21, se alătură Pro FM şi Digi FM

Bogdan Ciuclaru, fost realizator Guerrilla şi fost producător la matinalul Radio 21, în echipa posturilor ProFm şi DigiFM, începând de astăzi. El va fi producătorul matinalului Pro FM cu GreeG şi Onuc şi va lucra în echipă cu actualul producător, Adriana Pescaru.

Publicitate

Totodată, el se va ocupa şi de proiecte de conţinut la Digi FM, dar se va implica şi în zona de Social Media a postului de radio din portofoliul media al RCS & RDS, au spus reprezentanţii postului pentru Paginademedia.ro.

Bogdan Ciuclaru: „Mă număr printre norocoşii care şi-au tranformat pasiunea în meserie. În plus, am înţeles că “la radio” înseamnă mai mult decât un sec “la muncă”. La radio, lucrurile funcţionează doar dacă acolo îţi este cel puţin la fel de drag să îţi faci simţită prezenţa ca atunci când eşti cu prietenii sau cu familia.”

Carte de vizită
Bogdan Ciuclaru lucrează în media de la începutul anilor 2000, când a debutat ca redactor la Ziarul Dâmboviţa. A urmat reporter la Radio Minisat, iar în 2005 a fost, timp de un an, realziator TV la staţia din Târgovişte a postului Realitatea TV.
În 2006, a venit la Bucureşti unde a fost producător şi apoi realizator de programe la Radio Guerrilla, post la care a lucrat timp de şase ani. În 2013, a părăsit postul după ce Guerrilla a rămas fără licenţe.
Din mai 2013 a trecut în grupul Lagardere, unde a produs timp de un an matinalul Deşteptarea de la Europa FM. A trecut apoi la Radio 21, parte a aceluiaşi grup la Dimineaţa-n mare fel, matinalul prezentat de Bogdan şi Shurubel.
Tot în 2013, el a pus bazele site-ului de umor LeFrigaro.
În ultimul an, Ciuclaru a dezvoltat un proiect de interviuri video, realizate în maşină, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. El i-a avut drept pasageri pe Moise Guran, Cornel Ilie şi Irina Margareta Nistor.
În luna septembire, el a încheiat colaborarea cu Radio 21.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus