Skip to main content

Bogdan Ciuclaru, fost Radio 21, se alătură Pro FM și Digi FM

 
Bogdan Ciuclaru, fost Radio 21, se alătură Pro FM și Digi FM

Bogdan Ciuclaru, fost realizator Guerrilla și fost producător la matinalul Radio 21, în echipa posturilor ProFm și DigiFM, începând de astăzi. El va fi producătorul matinalului Pro FM cu GreeG și Onuc și va lucra în echipă cu actualul producător, Adriana Pescaru.

Totodată, el se va ocupa și de proiecte de conținut la Digi FM, dar se va implica și în zona de Social Media a postului de radio din portofoliul media al RCS & RDS, au spus reprezentanții postului pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Bogdan Ciuclaru: „Mă număr printre norocoșii care și-au tranformat pasiunea în meserie. În plus, am înțeles că “la radio” înseamnă mai mult decât un sec “la muncă”. La radio, lucrurile funcționează doar dacă acolo îți este cel puțin la fel de drag să îți faci simțită prezența ca atunci când ești cu prietenii sau cu familia.”

Carte de vizită
Bogdan Ciuclaru lucrează în media de la începutul anilor 2000, când a debutat ca redactor la Ziarul Dâmbovița. A urmat reporter la Radio Minisat, iar în 2005 a fost, timp de un an, realziator TV la stația din Târgoviște a postului Realitatea TV. 
În 2006, a venit la București unde a fost producător și apoi realizator de programe la Radio Guerrilla, post la care a lucrat timp de șase ani. În 2013, a părăsit postul după ce Guerrilla a rămas fără licențe. 
Din mai 2013 a trecut în grupul Lagardere, unde a produs timp de un an matinalul Deșteptarea de la Europa FM. A trecut apoi la Radio 21, parte a aceluiași grup la Dimineața-n mare fel, matinalul prezentat de Bogdan și Shurubel. 
Tot în 2013, el a pus bazele site-ului de umor LeFrigaro
În ultimul an, Ciuclaru a dezvoltat un proiect de interviuri video, realizate în mașină, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. El i-a avut drept pasageri pe Moise Guran, Cornel Ilie și Irina Margareta Nistor. 
În luna septembire, el a încheiat colaborarea cu Radio 21. 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu