Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Atacurile lui Sebastian Ghiţă la Laura Kovesi, pe burtierele TVR

 
BURTIERĂ LA MINUT. Atacurile lui Sebastian Ghiţă la Laura Kovesi, pe burtierele TVR

Postul public TVR l-a găzduit pe Sebastian Ghiţă, care şi-a expus mesajele în studioul emisiunii România 9, prezentată de fostul jurnalist Antena 3 Ionuţ Cristache.

Publicitate

„Doamna Kovesi nu-şi înţelege menirea”, a titrat postul public pe ecran. Altă burtieră „De la flacăra violet la cucuveaua mov”.

În aproximativ jumătate de oră, Sebastian Ghiţă şi-a expus detaliat părerile la TVR: atacuri la adresa şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, procurori corupţi, tema soroşiştilor, a intereselor străine, puţină campanie electorală şi laude la adresa fostului premier Victor Ponta, singurul care „poate să mărească salariile şi pensiile”. Un premier îndepărtat "printr-o manipulare".

Sebastian Ghiţă, în emisiune:

"Se incearca pe orice cale sa se distruga imaginea si pozitia lui Victor Ponta. E greu! Este cel mai popular politician roman astazi. O sa vedeti ca, in campanie, Partidul Romania Unita le va spune romanilor ca, daca reusim sa luam 5%, noi, ca partid, vom merge la Cotroceni cu aceasta propunere: ca Ponta poate fi din nou prim ministrul romanilor, ca poate sa mareasca salariile, sa mareasca pensiile. Altcineva nu a putut sa o faca.

Am sa va spun ce cred eu despre doamna Kovesi: ca imbatata de putere, si influetata de media si de dorinta aceasta de a se vedea deasupra legilor, deasupra institutiilor, deasupra votului romanilor, deasupra presedintelui Iohannis si deasupra Parlamentului, doamna Kovesi s-a schimbat fata de momentul in care Victor Ponta si eu si multi altii o cunosteau. S-a schimbat profund. Astazi este o imparateasa a Romaniei.

Doamna Kovesi nu e deasupra legii. A plagiat. Am certitudinea ca a plagiat.

Daca ar fi fost Ponta prim-ministru si nu il daramau cu acea manipulare, Victor Ponta ar fi reusit cu noi toti, cu industriile, cu firmele, cu oamenii care munceau, sa aducem bani europeni."

Din burtierele puse de postul public TVR 1:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titi titi
    Pai la ce va asteptati cind TVR-ul a incaput pe mina "slujbasilor" lui felix-turnatorul ? Singura miza in aceasta luna este sa suplimenteze "gloantele " latrinei 3, rromanikaTV-ghitan si B1tv .
  • Nicu balan Nicu balan
    Special pentru emisiunea lui Cristache am cautat in lista de programe canalul tvr1(pozitia 97din130) dupa primele 2/3 minute am iesit, cu mici reveniri de cate 30 /40 secunde,pe parcursul intregii emisiuni.Ma bucur enorm ca incepand din 2017 nu o sa mai platesc abonament tvr/eului.Tot ce este tvr in lista, delete.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Lucrurile sunt tot mai clare. Stim demult ca Irina Radu a lucrat la Antene si ca este omul lui Voiculescu. Misiunea ei e sa transforme Tvr in Antena 4. Venirea lui Cristache la Tvr confirma ca Radu isi îndeplinește riguros misiunea.
  • Iuli Iuli
    Este amuzant ca acest Ghita nu merge la Romania TV, care ocupa locul 4-5 (postul lui) si se duce la TVR, post care are o audienta de locurile 12, 15 si 22.
  • adi adi
    mai lipsea burtiera cu "antena 3 e aici!"... cu semnul exclamarii, nu intrebarii. acum tvr devine o mizerie antenista

Trimite un comentariu

sus