Skip to main content

Monitorizare Zelist: Cum s-a viralizat expresia „spersacrapi” în ultimele două zile. Pe Facebook cel mai mult, pe Instagram doar două menţiuni

 
Monitorizare Zelist: Cum s-a viralizat expresia „spersacrapi” în ultimele două zile. Pe Facebook cel mai mult, pe Instagram doar două menţiuni

Peste 800 de materiale care au circulat per total în online în ultimele două zile au conţinut expresia „spersacrapi”, reprezentativă pentru deja faimosul subiect al postării adresate lui Victor Ponta, arată o monitorizare Zelist Monitor.

Publicitate

Expresia a circulat pe reţelele de socializare, în presă, pe bloguri, pe forumuri şi pe agregatoare (aplicaţii care colectează, procesează şi gestionează conţinut web).

Importat de menţionat este faptul că monitorizarea a vizat expresia „spersacrapi” prezentă în postările şi comentariile paginilor publice de pe reţelele sociale, strict sub formele #spersacrapi, #spersacrapivictorponta sau spersacrapi.

Câteva concluzii ale monitorizării:

  • Facebook, Twitter şi agregatoarele au adunat mai mult de trei sferturi din totalul menţiunilor.
  • Facebook-ul conduce în ceea ce priveşte menţionarea expresiei spersacrapi. Expresia a fost menţionată de 389 de ori pe Facebook, din totalul de 818 menţiuni din perioada 2 - 4 noiembrie. De menţionat că monitorizarea ia în calcul doar postările şi comentariile de pe paginile publice nu şi cele personale.
  • Twitter este pe locul al doilea, cu 233 de postări care au menţionat expresia.
  • Agregatoarele au ocupat poziţia a treia, monitorizarea Zelist localizând 73 de menţiuni, majoritatea cu trimitere la site-ul creat în ziua evenimentului, www.spresacrapi.net, intens vizitat în primele 24 de ore de la lansare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
  • Presa, blogurile, forumurile şi reţelele sociale Google+ şi Instagram au adunat împreună doar 123 de menţiuni pe acest subiect.
  • Presa online a înregistrat 52 de menţiuni ale expresiei.
  • Oamenii care frecventează forumurile nu au acordat o atenţie prea mare evenimentului. Doar 29 de menţiuni a înregistrat monitorizarea Zelist pe forumuri.
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Atatea stiri despre Ponta.. #***

Trimite un comentariu

sus