Skip to main content

DECIZIE DEFINITIVĂ. Pro TV, obligat de instanţă să plătească daune morale pentru un articol de pe cancan.ro

 
DECIZIE DEFINITIVĂ. Pro TV, obligat de instanţă să plătească daune morale pentru un articol de pe cancan.ro

Pro TV, tras la răspundere pentru un articol de pe cancan.ro. Compania media a fost obligată de Tribunalul Bucureşti la plata sumei de 10.000 de lei daune morale, plus cheltuilile de judecată, unei tinere suspectate de prostituţie într-un articol publicat în anul 2015 pe cancan.ro.

Publicitate

La vremea aceea, Pro TV se ocupa de vânzarea de publicitate şi reprezentarea cancan.ro în SATI.

În luna aprilie a acestui an, Judecătoria Sectorului 2 a dat dreptate Elenei Avădani şi a obligat Pro TV la plata sumei de 1.000 de lei drept daune morale plus cheltuielile de judecată. Despre subiect, Paginademedia.ro a scris AICI. Decizia nu a fost însă definitivă şi a fost atacată la Tribunalul Bucureşti, instanţă care a mărit de zece ori despăgubirile pe care Pro TV ar trebui să le plătească Elenei Avădani.

Context:

Elena Avădani a dat în judecată Pro TV la începutul anului 2015 după ce tânăra, împreună cu sora ei, au apărut într-un material publicat pe site-ul cancan.ro, articol în care erau prezentate drept suspectate de prostituţie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Decizia Tribunalului Bucureşti:
Respinge apelul principal, ca nefondat. Admite apelul incident. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că, Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei, daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 7827,2 lei, cheltuieli de judecată în fond. Respinge apelul provocat, ca nefundat. Obligă intimata pârâtă la plata către apelanta reclamantă a sumei de 3277,5 lei, cheltuieli de judecată în apel. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate. DEFINITIVĂ. Pronunţată în şedinţă publică, 01.11.2016.
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus