Skip to main content

Drepturile pentru campionatul MotoGP, luate de Eurosport, după ce au fost la Digi

 
Drepturile pentru campionatul MotoGP, luate de Eurosport, după ce au fost la Digi

Eurosport a achiziţionat drepturile TV şi digitale exclusive pentru Campionatul Mondial de Motociclism Viteză MotoGP în România pentru următoarele trei sezoane, din 2017 până în 2019, anunţă postul de sport. În ultimii trei ani, competiţia a fost la Digi.

Publicitate

Acordul încheiat cu Dorna Sports, deţinătorul drepturilor comerciale pentru competiţiile de motociclism sub titulatura MotoGP, asigură drepturile pentru transmisiunile în direct ale tuturor etapelor, la toate cele trei clase, MotoGP™, Moto2™ şi Moto3™, inclusiv sesiunile de antrenamente libere de vineri, sesiunile de calificări de sâmbătă şi cursele de duminică. Toate aceste curse vor fi difuzate în direct pe Eurosport 1, în timp ce sesiunile de calificări vor fi transmise pe Eurosport 1 în direct sau decalat, în cazul unor suprapuneri de transmisiune cu alte competiţii, anunţă reprezentanţii Eurosport.

Eurosport deţine şi drepturile digitale exclusive în România pentru toate cursele şi toate sesiunile de calificări din calendarul MotoGP, acestea urmând a fi difuzate pe Eurosport Player, serviciul dedicat transmisiunilor TV online al Eurosport.

Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery CEE: „Acest nou parteneriat susţine angajamentul nostru pe termen lung de a oferi tuturor românilor conţinut premium, relevant.

După ce am consolidat oferta pentru fanii fotbalului cu trei sezoane din Premier League, oferta de tenis, prin drepturile pentru toate turneele de Mare Şlem, şi pe cea pentru pasionaţii de ciclism cu toate cele trei Mari Tururi, a venit momentul să ne concentrăm şi pe sporturile cu motor, unul dintre pilonii conţinutului Eurosport.

Suntem încântaţi să le oferim fanilor din România acces la o astfel de competiţie pentru următorii trei ani. Acesta este un exemplu foarte bun în ceea ce priveşte experienţa pe care Eurosport o aduce fanilor săi. Acoperirea este amplă şi include transmisiunile în direct ale tuturor curselor din fiecare sezon, pe toate platformele Eurosport. Asta aşteaptă fanii de la noi şi exact asta oferă Eurosport.”

MotoGP este campionatul mondial de top al motociclismului viteză, o competiţie cu 18 etape organizate în 14 ţări, pe patru continente. Sezonul competiţional 2017 va debuta la finele lunii martie în Qatar şi se va încheia în noiembrie la Valencia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Constantin Ionut Constantin
    Îmi pare rău să spun dar "comentariştii" eurosport/motogp sunt total nepregătiți. Lipsă de experiență în date tehnice , comentarii întârziate, par că urmaresc f1 și comentează motogp. Duc lipsa celor care au comentat motogp în România timp de multe sezoane și pe care îi urmăream cu plăcere
  • sabianivanuta sabianivanuta
    eurosport varza.ati pierdut bundesliga numai pentru ca sa dati sticlism si snooker. rusine
  • Alexandru Guzi Alexandru Guzi
    Unul dintre cele mai bune canale de sport pe care le urmaresc cu interes!
  • Flo Flo
    ... si sa nu uitam nelipsitele pauze (3-4, dupa cum ti-e norocul) din timpul cursei, imperios necesare pentru finantarea acestui "minunat" eurosport
  • Flo Flo
    Eurosport-ule jalnic ce te gasesti, daca nu poti face un lucru mai bun atunci lasa-l asa cum e ! Ai luat drepturile la MotoGP sa-ti bati joc de fanii acestui sport cu transmisii in SD, live-uri reprogramate... Daca n-ai resurse nu te mai incorda sau... dispari pur si simplu ! Pana si grila de programe din Channel List e praf: identica pe SD/HD cand de fapt nu e, anunti calificari live si dai tenis in reluare... Esti un mucilagiu !
  • Fedeles Dumitru Fedeles Dumitru
    Fraierilor , va spun asa , desi nu - mi sta in caracter, insa sunt tare suparat pentru ca de cand ati preluat moto gp nu am vazut nimic in direct ! Trebuia sa lasa- ti pe altii sa transmita !
  • mario mario
    Rusine, daca nu puteti transmite in HD moto gp-ul de ce ati mai luat drepturile de a transmite, cica : "Acest nou parteneriat susține angajamentul nostru pe termen lung de a oferi tuturor românilor conținut premium, relevant", in loc sa progresam , voi ne duceti in regres!!!!!! Sa va fie rusine!!!!
  • Adrian Adrian
    Rușineeee ! Digi
  • StefanS StefanS
    news alert!!! senzational!!!
    Moto GP acum si la radio!!!
  • JON JON
    Nu inteleg de ce ati cumparat drepturile de difuzare a MOTOGP-ului daca nu sunteti in stare sa transmite-ti HD! Mai bine ramanea la Digi decat la voi ,sa va fie rusine, ne faceti viata mizera timp de 3 ani, nemernicilor,faceti dracului ceva si mutati campionatul de motociclism in HD.
  • Grofsorean Ovidiu Grofsorean Ovidiu
    O mare mizerie! Eurosport, jalnic, doar 8 curse la care sunt prezenti comentatori din tara, sunt curios ce cunostinte au in domeniu !? Iar despre Digi Sport.....sa va fie rusine domnilor, ne ademeniti cu abonamentele, apoi va bateti joc. Sunteti jalnici si nesimtiti !
  • Lentz Lentz
    Frumos, suntem in 2017 si ne uitam pe cel mai popular canal de sport in SD. Multumim
  • d d
    Incepand cu 2017, MotoGP se va vedea in format SD doar la Eurosport!
    In continuare, Premier League la Eurosport in format SD!
    Sa va fie rusine!
  • bermudas bermudas
    Începând cu 26 martie, urmăriți noul sezon MotoGP™, transmis ÎN DIRECT pe Eurosport Player

    Eurosport player va transmite în exclusivitate toate testele, calificările și cursele din trei categorii importante, MotoGP, Moto2 și Moto3, ÎN DIRECT

    Sezonul precedent a fost câștigat de spaniolul Marc Marquez, după o luptă crâncenă cu legendarul Valentino Rossi și compatriotul său Jorge Lorenzo. Ce surprize ne va aduce noul sezon?

    Datorită celor 8 canale bonus, veți putea urmări cursele din diverse unghiuri. Vor fi patru camere montate la bordul motocicletelor, o transmisiune în direct generală pentru a urmări cursa fără întrerupere, o transmisiune panoramică de la bordului elicopterului, un canal „Live timing”, care va afișa timpii intermediari și vitezele maxime, precum și un canal „Live tracking” pentru a urmări, în timp real, pozițiile ocupate de piloți și multe altele.

    Comenzile pentru transmisiunea în direct vă permit să derulați înapoi până la maximum 3 ore!

    În plus, toate cursele sunt disponibile ÎN DIRECT și ca video la cerere.
  • Teo Teo
    Eu sunt din italia. Vroiam sa fac abonament la digi sa vad cursele.. in cazul asta c il pot vedea?

Trimite un comentariu

sus