Skip to main content

Grigore Cartianu, despre informaţiile publicate de Parchetului General în Dosarul Revoluţiei, de mare interes în social media

 
Grigore Cartianu, despre informaţiile publicate de Parchetului General în Dosarul Revoluţiei, de mare interes în social media

Informaţiile publicate de Parchetul General despre Dosarul Revoluţiei, prezentate de Grigore Cartianu într-un articol de opinie publicat pe site-ul Romanialibera.ro, au fost de interes pentru internauţi.

Publicitate

Textul semnat de Grigore Cartianu în România liberă cu titlul, “E oficial: Iliescu a tras în noi după 22”, a fost distribuit de aproape 8.000 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articolul de pe Romanialibera.ro:

“Comunicatul de presă publicat de Parchetul General Pentru păstrarea puterii, prin acţiunile desfăşurate şi măsurile dispuse, noua conducere politică şi militară instaurată după data de 22.12.1989 a determinat uciderea, rănirea prin împuşcare, vătămarea integrităţii fizice şi psihice, respectiv lipsirea de libertate a unui număr mare de persoane“.

Tare aş fi vrut să fiu o muscă, aşezată pe boneţica doamnei Nina, să văd reacţia lui Ion Iliescu când la televizor era citat comunicatul Parchetului General.

O fi coborât vreo umbră de teamă pe faţa lui? I s-o fi încleştat limba şlefuită la Moscova anilor ’50? O fi ridicat pumnul în aer, ca pe vremea când cu o vorbă şi un deget acuzator trimitea studenţii la închisoare? În ce limbă o fi înjurat: în română sau în rusă?”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate pe site-urile de ştiri în weekend au mai intrat materiale de pe Ziare.com, HotNews.ro, şi două de pe Digi24.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai distribuite şi apreciate articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Romanialibera.ro, “E oficial: Iliescu a tras în noi după 22”, de Grigore Cartianu,

- 7.886 likes & shares;

2. Ziare.com, “De ce SUA, Germania si Suedia fac zid in fata Codrutei Kovesi? Semnalul de alarma”, de Ioana Ene Dogioiu

- 7.201 likes & shares;

3. Hotnews.ro, “Preotii Moscovei o acuza pe Maia Sandu ca e stearpa. Similitudini cu atacul Gabrielei Firea la Klaus Iohannis in 2014”

- 3.846 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Primă uriaşă pentru un pilot curajos”

- 3.296 likes & shares;

5. Digi24.ro, “Ce ne pregătesc Dragnea şi Tăriceanu”, de Dan Turturică

- 3.199 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    In doua articole publicate succesiv astazi, 7 noiembrie, aveti in titluri "..publicate de Parchetului.." si "..opinie despre sistemului..".
    E clar, asta nu poate fi o intimplare. Concluzia, o trage fiecare.

Trimite un comentariu

sus