Skip to main content

Lucian Mîndruță schimbă tronsonul la Digi FM. Pe ce interval va fi?

 
Lucian Mîndruță schimbă tronsonul la Digi FM. Pe ce interval va fi?

Emisiunea lui Lucian Mîndruță își schimbă ora de difuzare la postul de radio DigiFM. Jurnalistul realiza emisiunea Interactiv, dimineața, între orele 10.00 și 12.00.

Publicitate

Pe ce interval se mută?

Din 21 noiembrie, noul interval pe care se va auzi Lucian Mîndruță este 17.00 - 19.00.

Noutăți în format?

“Vom avea și invitați - nu neapărat dintre cei care n-au nimic mai bun de făcut. În rest, promit cu 25% mai puține păreri ale mele și cu 50% mai mult calm”, spune Lucian Mîndruță.

Lucian Mîndruță:

Mergem după temele publicului activ, mergem după ce-l mișcă, îl doare și-l enervează.” adaugă Mîndruță. „Temele zilei sau ale epocii. Moravuri și tradiții, clowni și sfinți, întrebări existențiale - de ce suntem triști când plouă? - și foarte punctuale - găsești pe stradă un milion, îl duci la poliție sau la nevastă?. Vorbim despre noi, între noi, între prieteni. Care nu-s neapărat mereu de acord.”

„Am să mă pregătesc și cu cele mai interesante informații care fac trendurile în online și social media. Sper că ascultătorii vor sta pe DigiFM ca să mă audă muncind. Până la urmă ce poate fi plăcere mai mare decât să-l auzi pe unul care începe serviciul la ora la care tu ai scăpat de el?”
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu