Skip to main content

PaginadeSeriale. Dan Negru: „Sunt un mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit”

 
PaginadeSeriale. Dan Negru: „Sunt un mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit”
Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae

Dan Negru, realizatorul emisiunilor Te pui cu blondele și NextStar la Antena 1, este invitatul PaginadeSeriale pentru a vorbi despre trei titluri pe care le-a urmărit în acest an.

„Sunt un mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit. În lumea civilizată a televiziunii, serialele americane țin grile de programe”, spune Dan Negru.

Publicitate

„La noi, ele nu există sau sunt exilate în extra-prime time. Culmea, suntem mai dependenți de seriale turcești decât de cele americane.”, mai adaugă el.

„Topul meu se referă la ultimul an, nicidecum la cele clasice precum Prison Break sau 24 din cauza cărora n-am dormit nopți întregi”, spune realizatorul TV. 

Detalii despre cele trei seriale care i-au plăcut lui Dan Negru în acest an, pe PaginadeSeriale.ro

#3Seriale este o rubrică a site-ului PaginadeSeriale în cadrul căreia, vedete sau blogger vorbesc despre trei seriale care le-au plăcut. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E mereu o placere sa vezi cate un baiat din ăsta specializat in chilotareala ca face analiza despre media quality, da sfaturi, imprima tendinte cu un ochi de profesionist harsit...si sunt multi ca el...cam cata ipocrizie exista in mass media romaneasca!?
  • Negrule, Obae, duceti-va frate si macaniti in alta parte. Cum sa ai articol ca iti plac serialele americane? Voi sunteti amandoi ori tampiti, ori platiti, altfel nu inteleg cum promovati asemenea indobitocizare. Auzi la el, in lumea civilizata a TV-ului. Pai TV nu inseamna civilizatie in primul rand, oricat de cliseic ar suna. Civilizatie e Picasso, Modigliani, nu Te pui cu blondele. E o diferenta. Dup-aia, mai invata carte si apoi influenteaza-ne. Cu Stima, Adi.

Trimite un comentariu