Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Scandalul cozilor la permise auto trimite paşapoartele la mall

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Scandalul cozilor la permise auto trimite paşapoartele la mall

Subiectele din primele pagini ale ziarelor de azi. Serviciul Paşapoarte se mută lângă mall, în Adevărul. Biblioteca Naţională a secretizat tezele de doctorat, în România Liberă. Guvernanţii care şi-au asumat cumpărarea ‘Cuminţeniei Pământului’, în Evenimentul zilei.

Publicitate
  • Adevărul: “Scandalul cozilor la permise auto trimite paşapoartele la mall”

“Program în două schimburi şi programări online sunt primele măsuri luate pentru a detensiona scandalul cozilor la permise de conducere. Totodată, Serviciul Paşapoarte se va muta din sediul Serviciului Permise din Pipera în incinta Mall Plaza România. Măsurile puteau fi însă luate mult mai devreme”, scrie azi cotidianul.

  • România liberă: “Tezele de doctorat, secrete de stat”

Potrivit RL, “de la sfârşitul lunii septembrie, Biblioteca Naţională a României a interzis, practic, accesul publicului la tezele de doctorat susţinute în România. Şi nu doar publicului, ci şi experţilor CNATDCU, cel care verifică acuzaţiile de plagiat.”

  • Evenimentul zilei: “Lista guvernanţilor care şi-au dat girul în ultima perioadă pentru cumpărarea ‘Cuminţeniei’”

Evz scrie azi că “în ultima perioadă, după ce subscripţia a eşuat, Guvernul a continuat negocierile cu proprietarii Cuminţeniei Pământului’, fiind semnate două ‘minute’, documente prin care persoane mandatate de Cabinet şi-au asumat că statuia va fi cumpărată cu 11 milioane de euro şi că suma va fi promovată printr-o rectificare bugetară.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta sporturilor: “Somn uşor!”

“Într-un meci-somnifer, Botoşaniul a reuşit să-i smulgă primul punct Stelei după opt înfrângeri consecutive. Reghe a început fără jumate dintre titulari, după pauză a chemat disperat de pe bancă tripleta de ‘ucigaşi’ Popa-De Amorim-Boldrin, dar roş-albaştrii au continuat pe linia prestaţiilor gri din ultima vreme”, scrie GSP.

Libertatea: “Sofia le-a băgat minţile în cap”

“Bianca şi Victor par să se fi maturizat. Odată cu apariţia fetiţei în viaţa lor, cei doi par a fi devenit mult mai responsabili, deşi nu sunt, oficial, căsătoriţi”, conchide Libertatea.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus