Skip to main content

PRESA DE AZI. Un’ te-ai dus tu, măi, Fidel? Îl laşi singur pe Ionel?

 
PRESA DE AZI. Un’ te-ai dus tu, măi, Fidel? Îl laşi singur pe Ionel?

Primele pagini din ziarele de satiră de azi: Ion Iliescu, deghizat în Fidel Castro, în Kamikaze. Klaus Iohannis cocoţat pe Arcul de Triumf, în Caţavencii.

Publicitate
  • Kamikaze titrează azi: “Un’ te-ai dus tu, măi, Fidel? Îl laşi singur pe Ionel?”

“Jale şi regrete” în Kamikaze. Pamfletarii “săptămânalului scăpat de sub control” nu au ratat ocazia de a-l pomeni în prima pagină pe Ion Iliescu, în ediţia de azi a ziarului de satiră, dedicată morţii fostului lider cubanez, Fidel Castro.

  • Titlul de azi din Caţavencii: “În campania ‘1 Decembrie e al meu’, Klaus Iohannis se aşază pe noua sa capodoperă: Poarta tăcutului.”

Caţavencii scriu astăzi despre noua capodoperă a lui Klaus Iohannis, “Poarta tăcutului”.

“Ziua naţiunii naşte monştri: preşedintele intonează marşul ‘Treceţi, batalioane române, tehnocraţii’.”

Klaus Iohannis, în viziunea Caţavencilor:

“Stau aşa şi mă gândesc la semnificaţia zilei de 1 Decembrie… Dacă nu se făcea unirea, eu azi aveam cinci case în străinătate. Vă daţi seama, vorbim aici de mulţi bani. Altă valoare, alte chirii. Ghinion.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: “Comuna în care oamenii refuză ajutorul social”

“O comună din judeţul Botoşani reprezintă o veritabilă excepţie printre localităţile amplasate în zone înapoiate economic: locuitorii refuză ajutorul social şi preferă să muncească pământul, ba chiar să facă naveta în alte localităţi, decâr să accepte bani de la stat”, scrie Adevărul.

România liberă: “Concursul naţional de traseism, etapa 2016”

Potrivit RL, “deşi mai toate partidele importante susţin că vor înnoierea clasei politice, pe listele lor şi-au făcut loc traseişti cu un palmares impresionant. O plimbare prin doar trei partide a devenit un fapt comun, dar există recordmani care au schimbat nouă partide în circa opt ani.”

Evenimentul zilei: “Administraţia Prezidenţială plăteşte factura de curent electric pentru o vilă din Sibiu”

Evz scrie azi că “Administraţia Prezidenţială cumpără energie electrică de un milion de euro pentru palatul Cotroceni şi pentru o vilă din Sibiu, situată pe strada Spartacus, în apropiere de prima casă cumpărată de şeful statului, locuinţă poziţionată pe strada Bâlea. Este posibil să fie vorba de un dispozitiv de pază.”

Gazeta sporturilor: “Derbyul lor”

“Într-un Dinamo - Steaua mai sărac în vedete ca niciodată, Ando şi Reghe devin personajele principale. Cei mai titraţi tehnicieni din campionat au adunat împreună 12 trofee şi 587 de meciuri pe băncile celor 12 formaţii antrenate în Liga 1”, scrie GSP în deschiderea ediţiei de azi.

Libertatea: “‘Nu a fost cu sânge, a fost o intimidare’”

“Victima lui Pandele vrea pace. Bogdan Dinulescu, bărbatul altoit de primarul din Voluntari pentru că ar fi îndrăznit să o critice pe soţia lui, Gabriela Firea, altercaţie care reiese dintr-o filmare dată ieri publicităţii, ne-a mărturisit că intenţionează să îi accepte scuzele, mulţumit că nu a ajuns la spital. În paralel, poliţiştii ilfoveni au început cercetarea în acest caz.”

Click: “Leo Iorga şi-a concediat amanta!”

“Solistul trupei ‘Pact’, Leo Iorga, şi impresara Florenţa Marin şi-au spus adio după patru ani de colaborare. De marţi, cei doi nu mai împart nici patul, dar nici trupa în care solistul activează din 2013. Aceştia au ajuns să se certe la cuţite din cauza banilor şi a numărului mic de concerte.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus