Skip to main content

PRESA DE AZI. România, izolată într-o mare de pro-ruşi

 
PRESA DE AZI. România, izolată într-o mare de pro-ruşi

Subiecte diverse în presa tipărit de astăzi. Adevărul scrie azi despre situaţia României în noul context politic din regiune. România liberă are ca deschidere cazul unui ofiţer de contrainformaţii militare, dat afară în mod abuziv din cauza reţelei de influenţă create de Gabriel Oprea. Evenimentul zilei lansează o întrebare ministrului sănătăţii: Se face trafic cu organe în România?

Publicitate
  • Adevărul titrează azi: “România, izolată într-o mare de pro-ruşi”

Potrivit cotidianului, “candidaţii pro-Kremlin au câştigat alegerile prezidenţiale în două ţări vecine României, Republica Moldova şi Bulgaria. Cercul aproape se închide în jurul ţării noastre, fiindcă şi Ungaria, Slovacia, Cehia, Grecia, Macedonia şi Turcia sunt conduse de lideri care au relaţii foarte bune cu Vladimir Putin.”

  • România liberă iese în prima pagină cu titlul: “Oprea, generalul terminator”

RL scrie azi că “un caz cu implicaţii deosebit de grave la adresa securităţii naţionale este ignorat de autorităţile din România abilitate să facă lumină. În urmă cu trei ani, un ofiţer de contrainformaţii militare a fost acuzat de „facilitarea scurgerii de informaţii clasificate către persoane neautorizate“, i-a fost retras certificatul de acces la informaţii şi a fost trecut în rezervă.”

  • Evenimentul zilei: “Domnule Voiculescu, se face trafic cu organe în România?”

“Ce se întâmplă cu transplantul pulmonar? Ministrul Sănătăţii are datoria să răspundă. Autorităţile au trimis anul acesta către Eurotransplant 14 plămâni, însă doar unui a fost folosit pentru salvarea vieţii unui român”, scrie Evz.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Libertatea: “Cristi Borcea a fost şef la divorţ”

Conform Libertatea, “detaliile despărţirii de soţia sa Alina Vidican dezvăluie un acord total favorabil lui Cristi Borcea. Alina are dreptul la o pensie alimentară şi va primi 120.000 de euro. Ca să o lase să stea un an în apartamentul lui din Miami, dinamovistul i-a pus o singură condiţie: n-are voie să aducă bărbaţi în respectiva locuinţă…”.

Click: “Elena Udrea nu-şi ţine iubitul tinerel fără sex!”

“Credinţă, credinţă, dar până la iubire! Elena Udrea e hotărâtă să ţină Postul Crăciunului şi, timp de 40 de zile, să nu pună gura pe carne. ‘Ţin doar post alimentar’, a ţinut să ne precizeze Udrea, dând de înţeles că a primit dezlegare la sex”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus