Skip to main content

PRESA DE AZI. Şefa Autorităţii Electorale Permanente, reţinută de DNA. Subiectul, pe prima pagină a ziarelor

 
PRESA DE AZI. Şefa Autorităţii Electorale Permanente, reţinută de DNA. Subiectul, pe prima pagină a ziarelor

Reţinerea Anei Maria Pătru, şefa Autorităţii Electorale Permanente, este principalul subiect din presa de azi.

Publicitate

Trei ziare au deschis ediţiile de azi cu acest subiect. Cuvinte-cheie din cele trei titluri rezumă subiectul: “Preşedinta AEP”, "DNA", “spălare de bani”, “mită”, “softuri”.

  • Adevărul titrează: “Preşedinta Autorităţii Electorale, acuzată de spălare de bani”

Cotidianul scrie azi că “Autoritatea Electorală Permanentă este în centrul unui scandal fără precedent, izbucnit la câteva zile de la începutul campaniei pentru alegerile legislative. Şefa instituţiei care asigură organizarea şi desfăşurarea alegerilor, Ana Maria Pătru, a fost ridicată ieri de la vila sa din Otopeni şi pusă sub acuzare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.”

  • România liberă iese azi cu titlul: “Alegeri sub semnul DNA”

Potrivit RL, “şefa Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a fost reţinută de DNA. Ea va fi prezentată astăzi instanței de judecată pentru mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile! Ana Maria Pătru, este urmărită penal pentru trei infracțiuni de trafic de influență și două infracțiuni de spălare a banilor, anunță DNA.”

  • Evenimentul zilei deschide ediţia de azi cu titlul: “Softurile pentru organizarea alegerilor din ultimii ani, ‘virusate’ de mită”

“DNA Ploieşti a rdicat-o pe Ana Maria Pătru, preşedintele AEP. Președintele Autorității Electorale este acuzat că ar fi primit 275.000 euro pentru atribuirea unui contract. După mai multe ore de audieri, Ana-Maria Pătru a fost reținută pentru 24 de ore”, scrie Evz în prima pagină de azi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele de din presa de azi:

Click: “Soţia uită de amanta lui Năstase în maşina de 100.000 de euro”

“După răfuiala pe care a avut-o în plină stradă cu presupusa amantă a soţului, Brigitte pare să-şi fi revenit. S-o fi ajutat, oare, să treacă peste depresie, şi de noua ei maşină de lux pe care spune că ţi-a cumpărat-o din banii ei?”

Libertatea: “În ADN-ul meu există genă de nevastă”

“Marina Almășan este pregătită pentru a treia nuntă. După două mariaje eșuate, vedeta TVR aruncă bomba. Prezentatoarea este convinsă că experiența sa de viață o recomandă pentru un nou drum la altar.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu