Skip to main content

SHARED NEWS. Gestul de normalitate al lui Dacian Cioloş de a sta la semafor, viral pe internet

 
foto: Adevarul.ro
foto: Adevarul.ro

“Normalitatea şochează”, este concluzia la care cei mai mulţi internauţi au ajuns, după gestul făcut ieri la Timişoara de primul-ministru Dacian Cioloş, de a aştepta, împreună cu omologul său sârb, ca semaforul să arate culoarea verde pentru a traversa strada.

Publicitate

Articolul publicat pe adevărul.ro, cu titlul “Gestul surprinzător al lui Dacian Cioloş făcut în traficul din Timişoara. Premierul era alături de omologul său sârb”, în care apar şi o serie de imagini care imortalizează momentul în care cei doi premieri aşteaptă răbdători la semafor, a adunat peste 10.000 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articol:

“La intersecţia bulevardului Revoluţiei cu strada Hector, poliţiştii de la Rutieră erau la treabă. Atunci când oficialii au ajuns la capătul străzii, poliţiştii au oprit maşinile aflate în trafic, aşa cum se întâmplă în cazul demnitarilor români, care s-au obişnuit să aibă “undă verde”.

Maşinile au oprit. Însă Cioloşi şi Vucici nu aveau de gând să traverseze, pentru simplul motiv că semaforul era pe culoarea roşie.

Cu gest discret, dacian Cioloş a făcut semn maşinilor oprite de cei de la Rutieră să treacă. Aceaşi reacţie a avut-o şi premierul sârb Alexander Vucici!”

Următoarele patru articole din top cinci acoperă numai două subiecte: Unsprezece clase minime pentru a obţine carnetul de conducere şi Soborul de 30 de preoţi cu care a venit Arhiepiscopul Tomisului ieri la poliţie.

Topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este completat de articole de pe Adevărul.ro, Profit.ro, B1.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Gestul surprinzător al lui Dacian Cioloş făcut în traficul din Timişoara. Premierul era alături de omologul său sârb”, de Stefan Both

- 10.064 likes & shares;

2. Adevarul.ro, “Permisul auto nu va mai fi eliberat decât celor care au absolvit cel puţin 11 clase”

- 3.041 likes & shares;

3. Profit.ro, “Permisul auto nu va mai fi eliberat decât celor care au absolvit la şcoală cel puţin 11 clase”, de Thomas Dincă

- 2.382 likes & shares;

4. B1.ro, “Cu soborul la poliţie! Arhiepiscopul Tomisului s-a înconjurat de preoţi când s-a prezentat pentru controlul judiciar şi s-a lăsat cu scandal”

- 1.705 likes & shares;

5. Digi24.ro, “ÎPS Teodosie a mers cu 30 de preoţi la poliţie”,

- 1.223 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • T2000 T2000
    Inconjurat de SPP, politie si lingai........super normalitate :)))
  • Brutus Brutus
    Râs și bătaie de joc.
  • George George
    @Antifacebook

    Cand te-ai controlat ultima data? La cap, binenteles.
  • geo geo
    Premierul are o ”armată” de admiratori, printre care se numără bloggeri, mulți foști și actuali jurnaliști care îi proslăvesc realizările, pe unde apucă și ei...în speranța că vor prinde și ei un ”oscior”, a se citi funcții guvernamentale...mai mici sau mai mari...
  • Antifacebook Antifacebook
    Ce sa spun,ca rata-ma unge, când ea măcăne și fuge,se vede ca voi ăștia de la pagina de edit, sunteți valetii lui Santa Klaus și, a lui,Julien, nu,mai degrabă, lingăii, dacă ăsta e eveniment care sa fie viral pe facebukul plin de cretini ,handicapați, și, care ,nu au ce face,decât sa o frece la rece cu likuri.Bravos, nație, halal sa îți fie.
  • m25 m25
    La ce se pricepe sa faca Ciolos? Sa stea la cozi, tot face asta de un an.

Trimite un comentariu

sus