Skip to main content

SHARED NEWS. Rețelele sociale au luat foc după Recidiva lui Tăriceanu: mii de reacții pe Facebook

 
SHARED NEWS. Rețelele sociale au luat foc după Recidiva lui Tăriceanu: mii de reacții pe Facebook

Reţelele sociale au luat foc după ce Călin Popescu Tăriceanu a recidivat în abaterea de la regulile civice. Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Răzvan Luţac, a filmat ieri maşina lui Tăriceanu parcată neregulamentar în zona Piaţa Universităţii, situaţie care a dus la blocarea unei benzi de circulaţie.

Evenimentul, justificat de şeful Senatului drept o oprire pentru a merge la farmacie, a trezit mii de reacţii pe reţelele sociale.

Publicitate

Subiectul este tratat de două materiale din top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole de pe site-urile de ştiri, adunând aproape 7.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

“Recidivă”, cuvântul-cheie din cele două articole, publicate pe site-urile HotNews.ro şi Digi24.ro.

  • HotNews.ro a titrat în articolul de ieri pe acest subiect: “Recidiva: Masina lui Tariceanu a blocat o banda de circulatie la Universitate, pentru a-i permite sefului Senatului sa faca shopping / Tariceanu sustine ca a oprit masina pentru a merge la farmacie”

Materialul a adunat aproape 4.000 de like-uri şi share-uri, pe locul al doilea în topul Facebrands.

Din material:

"’Am oprit la o farmacie si nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fara a sti ca circulatia a fost stanjenita. As dori pe aceasta cale sa imi exprim scuzele fata de cei din trafic. Am discutat cu seful de dispozitiv al SPP pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete in viitor’", a precizat acesta, intr-un comunicat.”

  • Digi24.ro a scris de asemenea despre subiect, titrând: “Tăriceanu recidivează. A oprit mașina pe interzis și a încurcat traficul la Universitate”

Ştirea a adunat peste 3.000 de like-uri şi share-uri, cifră cu care completează podiumul în topul Facebrands.

Din material:

“Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a blocat o bandă de mers la intersecția Piața Universității, una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureștilor, potrivit unui jurnalist de la Gazeta Sporturilor, care l-a filmat."

Topul celor mai distribuite şi apreciate articole publicate ieri pe site-urile de ştiri include articole de pe platformele Digi24.ro, HotNews.ro, B1.ro şi Romanialibera.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe platformele de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Cum arată vagoanele românești de tren, făcute pentru Cehia”

- 5.460 like-uri & share-uri;

Compania de material feroviar Astra Arad are în derulare două contracte de livrare de vagoane în Brazilia și Cehia. Produsele exportate arată spectaculos, față de ceea ce românii văd zi de zi circulând la CFR Călători și la operatorii privați.

2. Hotnews.ro, “Recidiva: Masina lui Tariceanu a blocat o banda de circulatie la Universitate, pentru a-i permite sefului Senatului sa faca shopping / Tariceanu sustine ca a oprit masina pentru a merge la farmacie”, de R.M,

- 3.894 like-uri & share-uri;

Incidentul vine dupa ce agentia News.ro a publicat la inceputul lunii august o inregistrare video in care acelasi Calin Popescu Tariceanu era vazut intrand pe usa din spate la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, in fata careia asteptau circa o mie de persoane pentru a-si reinnoi permisele auto.

3. Digi24.ro, “Tăriceanu recidivează. A oprit mașina pe interzis și a încurcat traficul la Universitate”

- 3.075 like-uri &share-uri;

"Tăriceanu și-a lăsat mașina pe avarii și s-a dus la cumpărături. Recent, Tăriceanu a mai fost în centrul unei repudieri publice, când, pentru a-și schimba carnetul de conducere, a blocat activitatea Direcției Rutiere, sărind peste o coadă de 1000 de persoane.”

4. B1.ro, “Drapelul României, BATJOCORIT în Harghita”

- 949 like-uri & share-uri;

Autoritățile din județul Harghita nu țin seama că arborarea drapelului trebuie să respecte o riguare deosebită. Un steag României extrem de deteriorat, rupt și murdar stă arborat pe sediul postului de jandarmi montan din Lacu Roșu.

5. Romanialibera.ro, “Șefa Autorității Electorale Permanente, REȚINUTĂ! A luat mită o mașină, un apartament în București și bani. Iohannis: Dacă se începe urmărirea penală, ea va trebui înlocuită. Avocat: Ana Maria Pătru a decis să demisioneze”, de Mihai Diac, Ondine Ghergut, Roxana Petre

- 929 like-uri & share-uri.

Din funcțiile de conducere pe care le-a deținut la AEP, Ana Maria Pătru a făcut trafic de influență pentru atribuiri de contracte și efectuare de plăți la zi a serviciilor IT prestate de firmele protejate. Ea a aranjat pentru un om de afaceri și o audiență la fostul ministru al Economiei, Ion Ariton. Pentru aceste servicii, șefa AEP a primit bani, o mașină Land Rover și un apartament în București.

 

Facebrands logo

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Știrea este veche, iar cazul a fost explicat de sute de ori! Totuși, nu toți „contestatarii” au capacitatea de a pricepe! De altfel, dacă Băsescu are 9% în sondaje, iar „gașca” antiromânească a lui Soroș a ajuns la 19%, ce să te mai miri de ce și unde a ajuns această țară! Oricum, s-ar putea ca mulți dintre „contestatari” și votanți iresponsabili să nu-și poată trimite copiii la Londra sau în SUA și vor trebui să conviețuiască .... unde? S-ar putea să nu mai aibă o țară!
  • sa ii dea politia amenda; sunt un contestatar al lui tariceanu si a gastii lui, dar asta e culmea, oricine poate opri ilegal cateva minute, daca are norocul sa nu dea politia pe acolo e ok, daca nu, a incasat-o; problema e cand politia ii da amenda si, pt ca e tariceanu, o anuleaza; dar nu e cazul de fata, din cate inteleg

Trimite un comentariu