Skip to main content

Supravieţuitorul are din această săptămână câte patru ediții la Pro TV

 
Supravieţuitorul are din această săptămână câte patru ediții la Pro TV
foto: www.protv.ro

Supraviețuitorul, de luni până joi. Pro TV va difuza, din această săptămână, câte patru episoade din reality show-ul Supravieţuitorul.

Show-ul va fi la Pro TV de luni până joi, după ora 22.00. Luni, show-ul prezentat de Dragoș Bucurenci este programat de la ora 22.45. Marțea. miercurea și joia show-ul este programat de la 22.30

Publicitate

Emisiunea a fost până acum difuzată de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi marţi, iniţial la ora 20.30, mai apoi mutată după ora 22.00.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile, ce ma bucur ca iti dai cu parerea despre ”esecul” altora. Nu te-am mai văzut pe aici ca sa iti dai cu părerea despre insuccesele A 1 de miercuri, joi, vineri si sâmbătă seara...cam multe zile...
  • Pentru habarnisti! ProTV nu incearca sa scape mai repede de Supravietuitorul. Pana in aceasta saptamana, erau 4h de show in partite in 2 ED, iar din aceasta saptamana, vor fi 4 ED de 1h. Finala va fi difuzata live, marti 22 noiembrie, de la 20.30. Supravietuitorul e cel mai mare esec din istoria ProTV, dar filmele au salvat Prime Time-ul lunea si martea!
  • Protv ar trebui sa aleaga niste filme mai lungi ca sa le strice socoteala chefilor la final. :)) Parca vezi ca se duc pana la miezul noptii. La Supravietuitorul nu imi dau seama daca au scurtat editiile sau pur si simplu impart portia saptamana in 4. Cred ca va ramane in istorie ca marele esec al Protv ului.
  • Esti sigur Iuli , filmele merg pana mai tarziu , asa ca nu se stie cine va fi lider . depinde si de film .vom vedea .
  • Protv vrea sa scape cat mai repede de aceasta emisiune. Sunt curios ce audiente face saptamana asta, pe intervalul sau.

    Luni si marti o sa fie sub Chefi, miercuri peste Bendeac si joi cred ca o sa fie egal cu Next Star

Trimite un comentariu