Skip to main content

Vacanţă Mare revine la Kanal D cu o parodie după emisiunea Te vreau lângă mine a Gabrielei Cristea

 
Vacanţă Mare revine la Kanal D cu o parodie după emisiunea Te vreau lângă mine a Gabrielei Cristea

„Spin-off” pentru Te vreau lângă mine. Mugur Mihăescu, în rol de Leana, revine la Kanal D cu o nouă emisiune de umor, Te vreau lângă Leana. În emisiune va apărea şi Gabriela Cristea, realizatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, care îşi va juca propriul rol.

Publicitate

Emisiunea va fi din 4 noiembrie, în fiecare vineri, de la 23.00.

„In primul episod al seriei noi, o vor regasi pe Leana, inima zburdalnica, apeland de aceasta data la ajutorul emisiunii „Te vreau langa mine” pentru a-si gasi jumatatea si a se imbogati. Astfel ajunge Leana sa il cunoasca pe insusi Ion Tiriac, la paravanul de Gabriela Cristea, care isi joaca propriul rol, cel de gazda a show-ului matrimonial. Romica a devenit si preot, Axinte scapa de la balamuc, iar Frankfurt a evadat din inchisoare; Urinela traieste o poveste de dragoste intensa, si nu cu Axinte!”

„Incepem acest sezon cu niste chestiuni sensibile, treburi femeiesti, pe care numai Leana le poate intelege, e vorba de dragostea adevarata, pe bani multi! Noul sezon va fi difuzat seara tarziu, de la 23:00, pentru ca lumea sa poata avea vise interzise cand merge la culcare”, spune Mugur Mihaescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    cand un serial spinoff este mai real decat show-ul original... =)))
  • Iuli Iuli
    Emisiune fake face un serial, asta trebuia sa fie titlul.

Trimite un comentariu

sus