Skip to main content

VIDEO. Reclamele lunii octombrie: Tezaurele umane de la Vodafone, Cum se fac bunicii și Două lozuri

 
VIDEO. Reclamele lunii octombrie: Tezaurele umane de la Vodafone, Cum se fac bunicii și Două lozuri

Membrii Art Directors Club au stabilit cele mai creative campanii ale lunii octombrie:

  • Campania “România nedescoperită”, semnată de agenţia McCann Erickson pentru Vodafone România;
  • Campania “Cum se fac bunicii?”, gândită de agenţia Headvertising pentru NN Asigurări şi Pensii;
  • Seria de episoade “Dinel, Sile și Pompiliu” pentru promovarea filmului “Două Lozuri”, realizată cu sprijinul Groupama și Custom Cars.
Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai creative campanii ale lunii octombrie:

LOCUL 1. Campania “România Nedescoperită”, realizată de McCann Erickson pentru Vodafone România, promovează pe Facebook români recunoscuţi de Ministerul Culturii, prin Comisia Națională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradițiilor românești autentice.

Promovarea se face prin intermediul unor transmisiuni live asigurate de Vodafone România din localităţile izolate din locurile de unde aceşti oameni împărtăşesc specificul românesc pe care îl păstrează. Transmisiunile sunt în fiecare marţi, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook „România Nedescoperită”. Conceptul este semnat de Daniel Strugariu, Senior Art Director și Ruxandra Papuc, Senior Copywriter McCann Erickson

„E o idee cum trebuie, foarte tare și foarte simplă. Merge mânușă pe telco, are emoție, are umor și reusește să mai stoarcă o felie de România fără să rezulte ceva cu parfum de ‘am mai văzut asta pe undeva’. Mă enervează.”, a declarat Dan Frȋnculescu, Group Creative Director Publicis România & Membru ADC România.

LOCUL 2. Campania “Cum se fac bunicii?” semnată de agenţia Headvertising pentru NN Asigurări și Pensii. Campania readuce în atenția publicului Pensiopedia, platforma online de informare a persoanelor care vor să economisească pentru pensie și vorbește despre cum se formează bunicul perfect, la “școala de buni buni”. Echipa care a lucrat la această campanie este formată din Andrei Besliu, Art Director și Cătălina Ceparu, Copywriter Headvertising.

LOCUL 3. Seria de 9 episoade „Dinel, Sile și Pompiliu”, semnată de Groupama şi Custom Cars, care îi are drept protagonişti pe actorii Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, este menită să promoveze filmul “Două Lozuri”. Seria prezintă un concurs inedit, ce are ca premiu o maşină vintage Dacia 1300 folosită în film.

Alte menţiuni

  • Orange Home de la Publicis România pentru compania de telecomunicaţii Orange

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate.Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă şi recunoaşterea publică obţinută de membrii ADC România pot defini fără dificultate, traiectoria, momentele cheie şi succesele industriei publicitare locale dar şi regionale.

Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu