Skip to main content

Vlad Petreanu, primul în blogosferă cu o opinie despre sistemului de ajutoare sociale din România: „Ministrul vs. trântorii”

 
Vlad Petreanu, primul în blogosferă cu o opinie despre sistemului de ajutoare sociale din România: „Ministrul vs. trântorii”

Opinia jurnalistului Vlad Petreanu, de pe blogul personal, despre situaţia creată de declaraţiile Ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru, faţă de sistemul de acordare al ajutoarelor sociale în România, a fost apreciată şi distribuită de mii de internauţi.

Publicitate

„Noi, în acest moment, dăm beneficii oamenilor care au nevoie şi trebuie să primească, dar dăm şi la alţi oameni care stau şi lâncezesc şi sunt trântori în sistem.”, a fost afirmaţia lui Dragoş Pâslaru de la care a pornit textul lui Petreanu.

Articolul de pe blogul Petreanu.ro, cu titlul: “Ministrul vs. trântorii”, în care jurnalistul vorbeşte despre modul în care se acordă ajutoare sociale în România şi propune un sondaj de opinie pentru stabili dacă părerea ministrului este corectă sau greşită, a strâns aproape 2.900 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articolul de pe Petreanu.ro:

„Părerea mea o ştiţi – adică dacă mai treceţi pe blogul ăsta din când în când, nu se poate să nu ştiţi că am un cui împotriva sistemului de ajutoare sociale din România. Nu doar că încurajează lenea, dar e şi folosit pentru a menţine în captivitate electorală mase mari de nefericiţi. Dinspre stânga demagogică, replica obişnuită este că trebuie mărite salariile, că de-aia nu vor cei fără nici un venit să se angajeze, că ar lua prea puţin (deci de-aia nu vrei să mănânci când eşti mort de foame, că ţi se dă prea puţin de mâncare, cam asta ar fi logica).”

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole din publicate în weekend în blogosferă mai sunt articole din Biziday.ro, Printesaurbana.ro, Blogurile Adevărul şi Adelaparvu.com.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Petreanu.ro, “Ministrul vs. trântorii”

- 2.829 likes & shares;

2. Biziday.ro, “Greşelile lui Obama şi sfârşitul NATO, într-o eventuală eră Trump”

- 2.262 likes & shares;

3. Printesaurbana.ro, “PLOUA ŞI DINTR-ODATĂ M-AM TREZIT PLÂNGÂND”

- 1.957 likes & shares;

4. Blogurile Adevărul, “Ponta mi-a răspuns „bărbăteşte“. L-a invocat pe patronul ziarului „Adevărul“”, de Ramona Ursu

- 1.785 likes & shares;

5. Adelaparvu.com, “Apartament de 80 mp elegant amenajat în galben şi albastru”

- 1.571 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Solon Solon
    Brutus, ar fi interesant care sunt realizarile tale. Petreanu si daca ar fi fost trantor, nu a fost pe banii tai sau ai statului. El a lucrat si lucreaza in mediu privat 100%. Nu e treaba ta de ce un privat vrea sa il plateasca.
    Mai documenteaza-te ca sa afli ca matinalul realizat de Europa FM (cu Vlad Petreanu) este in top 3 national!
  • Brutus Brutus
    Păi şi Petreanu e cam un trântor. Pe la toate televiziunile la care a lucrat n-a făcut mai mult de 0.5 rating, adică omul şi-a luat banii degeaba, un fel de asistat social.

Trimite un comentariu

sus