Skip to main content

“Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2!” Tolontan, primul în blogosferă cu ancheta despre achiziţiile lui Eduard Armeanu, pe când era manager la Spitalul Ilfov

 
“Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2!” Tolontan, primul în blogosferă cu ancheta despre achiziţiile lui Eduard Armeanu, pe când era manager la Spitalul Ilfov

#mergemdupăsistem. Ancheta publicată de Tolo.ro despre achizițiile din sănătate se distribuie puternic pe rețelele sociale.

Ieri, articolul publicat pe blogul Tolo.ro, cu titlul ”Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2! Ministerul Sănătăţii a trimis la DNA achiziţiile făcute de directorul spitalelor bucureştene pe cînd era manager la SJ Ilfov”, a fost apreciat şi distribuit de peste 4.000 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din material:

“Dat afară joi, pe furiș, șeful incompatibil al spitalelor Primăriei a lăsat suficiente urme. Amic și coleg de absențe la ”Titu Maiorescu” cu Secureanu, Eduard Armeanu a condus Spitalul Județean de Urgență Ilfov folosind rețete similare. Gazeta publică date din raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

După ce au ales, la întîmplare, cîteva achiziții încheiate de Armeanu, inspectorii s-au luat cu mîinile de cap. Și au trimis la DNA contractele, printre care și unele în care Armeanu dă bani unor firme de IT fără să poată demonstra ce au prestat! În timp ce banii mergeau la pilele managerului, la secția de nou-născuți din Spitalul Județean de Urgență Ilfov se refolosesc și materialele sanitare de unică folosință! Ajuns în Primărie, Eduard Armeanu și-a adus și contractele cu aceste pile!”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, au mai intrat materiale de pe blogurile Cabral.ro, Blogurile Adevărul şi Printesaurbana.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Tolo.ro, ”Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2! Ministerul Sănătăţii a trimis la DNA achiziţiile făcute de directorul spitalelor bucureştene pe cînd era manager la SJ Ilfov” 

- 4.075 like-uri & share-uri;

"Care-i povestea lui Armeanu? ”Cînd am auzit cum urlă Secureanu în înregistrările din Malaxa am zis că ăștia doi, Armeanu și Secureanu, sînt frați. Și noi pățim aceleași lucruri”, povestește un angajat din Administrația Spitalelor, unde Eduard Armeanu a fost numit director. Dar angajații nu vorbesc inițial și Secureanu este cel care îl scoate de urechi din joben pe Armeanu. Un singur nume rostește Secureanu și ghemul începe să se deșire! Nici măcar nu l-a rostit procurorilor, ci unor prieteni. Dar cum totul e putred la Armeanu, de la angajarea în Primărie și pînă la trecutul său recent ca manager, el dispare imediat!"

2. Cabral.ro, ”Zâmbetul amar” 

- 3.027 like-uri & share-uri;

"Acum câteva zile am recomandat niște cadouri de Craciun pentru băieți (mă rog, bărbați, tot aia… :) ). Azi am venit cu a doua serie de recomandări. Aproape imediat cum am publicat cel de-al doilea post mi-a venit un mail. Omul îmi spunea că nu toți au bani și, deși am recomandat și chestii ieftine, mulți nu-și permit ce-am recomandat eu. Mi-a zis că e șofer la o firmă de stat și că salariul e mic… și că și-ar dori să câștige mai mulți bani ca să-și permită chestii. După ce-am stresat mai mulți prieteni… cred c-am găsit ceva. Îi scriu omului. Îi explic ce și cum, îi spun că salariul e bunicel, că sunt condiții decente de muncă. Răspunsul lui a fost mișto: Cabrale, decât să alerg ca un idiot opt ore pe zi pentru zece milioane în plus… mai bine rămân așa. Am zâmbit. Amar."

3. Blogurile Adevarul, ”Doctorate pentru toţi”, de Andrei Pleșu 

- 1.648 like-uri & share-uri;

"Lăsînd gluma la o parte, este evident că „doctoratul” - înţeles ca performanţă academică de vîrf - se află într-o profundă criză de statut. Nu e vorba atît de epidemia de plagiate cu care ne confruntăm de mai multă vreme. E vorba de o radicală deplasare de sens, care pare să fi ocultat definiţia tradiţională a termenului: încununare a unui îndelungat şi tenace efort ştiinţific, avînd ca rezultat o idee nouă, sau un unghi nou de vedere asupra unei probleme vechi."

4. Printesaurbana.ro, ”Noi provocări lingvistice”

- 741 like-uri & share-uri;

"Sofia își scapă peste degete o carte cartonată.
– Morții și bolnavii! o aud iar.
– Și răniții, îi răspund din reflex.
– Ce? mă întreabă contrariată.
– Morții și răniții, se spune, îi răspund ca să duc până la capăt treaba, aparent foarte preocupată de roșiile mici. Așa se spune!
– Mulțumesc, îmi răspunde ea politicos."

5. Blogurile Adevarul, ”Ingineria financiară prin care PSD vrea să dezvolte România. Ce se află în spatele măririlor de salarii şi pensii promise”, de Vlad Epurescu 

- 349 like-uri share-uri.

"PSD a promis în campania electorală că ţara noastră se va transforma în Raiul pe pământ. Alegătorii s-au lăsat seduşi de sloganul „Îndrăzneşte să crezi în România” şi i-au dat PSD-ului un vot de încredere uriaş. Social-democraţii au revenit la putere aduşi de un val de promisiuni, supralicitate de Liviu Dragnea imediat după rezultatul alegerilor. „Programul electoral se va respecta la virgulă!”"

 

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu